promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbán Viktorral közös képet posztolt a tüntetésben főkolompos Osváth Zsolt: a miniszterelnök úr arca megfizethetetlen
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Süt a képről, hogy ciki volt a találkozó, vajon miről beszélgethettek? 

Sokan megfogalmazták már azt a kritikát a magyar közéletről, hogy "át van politizálva", szinte mindenhova beférkőzik valamilyen úton módon. Nos, az utóbbi hetek kegyelmi botránya ezen a problémán egészen biztosan nem segített - különböző felmérések alapján az ország lakosságának mintegy 85%-a hallott róla, és sokan határozott véleményt is megfogalmaztak az üggyel kapcsolatban.

Az ügy folyományaként Novák Katalin köztársasági elnök lemondott (kedves olvasóinkat meg is szavaztattuk az utódról), akárcsak Varga Judit igazságügyi miniszter - politikai botrány rég vert ekkora hullámokat Magyarországon.

Rengetegen mondtak véleményt, Orbán Viktor miniszterelnök is helyeselte a lemondásokat, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, a tüntetések sem maradtak el. A magyar közéletben eddig még példátlan volt, hogy YouTube-on hírnevezet szerzett emberek (úgynevezett "youtuberek") szerveztek tüntetést.

A Hősök terére szervezett esemény egyik fő felszólalója Osváth Zsolt volt, akinek ZSHOW-Time néven van igen népszerű csatornája a legnagyobb videómegosztó oldalon.

Osváth Zsolt meglehetősen szenvedélyesen beszélt, kifogásolta az ügyben a kormánypárt és Orbán Viktor viselkedését - ezért is meglepő az alábbi fotó, amit saját oldalán osztott meg (igaz, már régebben).

A népszerű youtuber ugyanis nem mással, mint Orbán Viktorral fotózkodott a parlamentben, és mindezt követőivel is megosztásra érdemesnek találta - a két arckifejezésből úgy tűnik, hogy Zsolt talán inkább élvezte a szereplést, Orbán Viktornak meg mintha az járna az eszében, hogy ennél azért akadna éppen fontosabb dolga.

Akkora testbeszéd szakértők azért nem vagyunk, hogy egyértelmű megállapításokat tegyünk, mindenesetre az elmúlt időszak eseményeit figyelembe véve meglehetősen "pikáns" a fénykép.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás