promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alföldi Róbert lehet a tüntetést szervezők új céltáblája: retteghet a színész rendező Pottyondy Edina és Osváth Zsolt haragjától
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Súlyos mondanivalót fogalmazott meg a tüntetések kapcsán, ez nem fog tetszeni a főkolomposoknak.

A Novák Katalin lemondása után szerveződött tüntetés az egész magyar közéletet felforgatta. Arról a mai napig nem érkeztek pontos számadatok, hogy mennyi embert sikerült megmozgatnia a gyermekbántalmazás ellen felszólaló youtbereknek, de a 40 ezertől egészen a 150 ezerig mindenféle számokkal lehet találkozni. Rengeteg híresség állt ki és nevezte közös ügynek a kezdeményezést, azonban voltak olyan celebjeink, akik köszönték szépen az invitálást, de szerettek volna kimaradni a megmozdulásból. Cinkos aki néma, tartja a mondás, ám az összes érintett jelezte, hogy hiába maradt távol a tüntetéstől, az üggyel természetesen egyetért és elítél minden olyan cselekedetet, amit gyermekek kárára követnek el. A közvélemény azonban nagyon gyorsan ítéletet mondott ezekről a hírességekről, amin az se segít, hogy nyilvános listán vezetik azon hírességeket, akik nem jelezték szimpatizálásukat a tüntetéssel. Éles kritikákat fogalmaznak meg velük szemben, de a két húzónév, Pottyondy Edina és Osváth Zsolt vitriolos nyelvű videóban mondta el a véleményét azokról, akik nem tették le voksukat határozottan a megmozdulás mellett.

Csúnyán elővették Ördög Nórát, de a Curtishez és a Tóth Gabihoz intézett mondatokban sem volt sok köszönet. Távolmaradásukat mindannyian azzal indokolták, hogy bár mélységesen elítélik a történteket, azonban nem szeretnék ezt politikai tartalommal feltölteni. Curtis kapta a legtöbb savazást, aki állítólag igent mondott a felkérésre, majd másnap megváltoztatta és letagadta a döntését, neve a mai napig szerepel a támogatók között, ám egy határozott vonallal áthúzva. Tóth Gabi ennél jóval őszintébb volt: ő egyszerűen megmondta, hogy rengeteg bántást kapott a szervezőktől, így nem szeretne velük egy színpadra állni. Ebben egyébként van valami, Edina és Zsolt is előszeretettel köszörülték a nyelvüket az énekesnőn, főleg amikor kiderült, hogy elválik Krausz Gábortól.

Most Alföldi Róbert szólalt fel ezzel kapcsolatban, megkockáztatva, hogy esetleg a következő videónak ő lesz a témája. 

A színész-rendező úgy nyilatkozott, hogy senkit sem szabadna azért támadni, mert nem akart aktív részt vállalni a fellépésből, mert mint mondja, mindenkinek a magánügye, hogy milyen módon és formában szeretne kiállni a számára fontos ügyek mellett. Vélhetően a két véleményvezérnek nem fog tetszeni Alföldi hozzászólása. Egyébként korábban jó hangulatú interjút is készített vele Osváth Zsolti, bár ez elmondható Tóth Gabiról is, aki egy korábbi adásban szintén a vendége volt és nem tűnt úgy, hogy bármilyen feszültség lenne kettőjük között. A tüntetésről, mint jelenségről azonban elismerően nyilatkozott és szerinte egy ilyen ügynél nem fér bele a megosztottság, így felesleges ellenségeskedni.

Forrás: rtl.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás