promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis lesöpörte az asztalról a tüntetés szervezőit: esélyük sincs a rapper kemény szavaival szemben
Borítókép:  Youtube - @Partizanmedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Addig piszkálták míg nagyon elege lett, most úgy vágott vissza mint 50 ezer dühös ember. 

Bár a február 16-ra szervezett tüntetés már lezajlott, soha nem látott indulatokat generált a magyar celebvilágban. Ahogy az ismeretes Curtis is jelezte támogatási szándékát (elvileg) a tüntetést szervezők felé, később azonban (elvileg) meggondolta magát és távol maradt a tüntetéstől. Curtis azt mondta, hogy bár mélységesen kiáll az ügy mellett, de nem szeretne és nem is szeretett volna soha részt venni ezen a tüntetésen. Ezen Osváth Zsolt youtuber (aki felszólalt a tüntetésen) mélységesen felháborodott és azt állította, hogy bizonyítéka van arra, hogy Curtis hazudik. A rapper erre berágott és ő vádolta meg Osváth-ot hazugsággal. Közben lement a tüntetés, amire elvileg közel 50 ezer ember látogatott ki, itt a résztvevők meghallgathatták Tóth Gabi egy közel 14 éves slágerét és Pottyondy Edina beszédét is.

Az üzenet természetesen nem évül el, azonban azt gondolnánk, hogy az esemény végével a segítségre és a tervek megvalósítására koncentrálnak a résztvevők, sárdobálás helyett. Időközben azonban nyilvános támogatói listát vezetnek a kezdeményezés mellé beállt celebekről, aki pedig esetleg nem jelezte abbéli szándékát, hogy mit gondol az ügyről, automatikusan a nem támogatók közé kerül át. Curtis neve egyébként példa statuálásként rajta maradt a támogatói listán, azonban jól láthatóan kihúzták a nevét, ezzel is jelezve egyet nem értésüket a távolmaradásával kapcsolatban. A vita minden platformon zajlik és egyre több celeb érzi úgy, hogy meg kell szólalnia ezzel kapcsolatban, többek között Ördög Nóra is ezt tette:

Curtis eddig türelmes volt és próbált kulturáltan reagálni, de most elszakadt a cérna és egyértelműsítette a véleményét az esettel kapcsolatban. Curtis 24 óráig elérhető Instagram posztját IDE kattintva tekintheted meg, de tartalmát is is változtatás nélkül közöljük:

Ha nem mész el egy balos tüntetésre mert már évekkel ezelőtt elmondtad jobboldali vagy és tudod mire megy ki a játék.Akkor pedofil ,napraforgó ,NERsz#opó hiteltelen megvásárolható ember vagy... (szerintük) Gyerekkorom óta fideszes vagyok ami nem is volt titok SOHA!Több interjúban is elmondtam már. Igaz a nagy liberálisok addig azok ameddig ugyan azt fújod amit ők. AZ ÖSSZES PEDOFIL ÉS EHHEZ ASSZISZTÁLÓT PEDIG VÉGEZZÉK KI! ÉN AHOGY EDDIG IS CSAK ZENÉLNI SZERETNÉK ÉS NEM POLITIZÁLNI. MINDEN ÉVBEN TÖBB 100 GYEREKNEK SEGÍTEK ÉS TÁMOGATOK AMIT EZEK UTÁN SEM FOG VÁLTOZNI. REMÉLEM ÍGY MÁR ÉRTHETŐ VOLTAM.

Curtisnek abban igaza van, hogy valóban soha nem titkolta a politikai beállítottságát, éppen a tüntetés egyik fő szervezőjével és támogatójával, Gulyás Mártonnal is volt erről egy hosszabb interjúja, amit ide kattintva nézhettek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás