promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem csitul a balhé, kitálalt tüntetés főszervezője: egészen botrányos dolgok zajlottak a háttérben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Osváth Zsoltival egészen brutális dolgok történtek a nevelőintézetben töltött évei alatt.

Továbbra sem csitul a botrány a nagy port kavar kegyelmi ügy miatt. Nem is olyan régen egy emberként figyelte az ország a jelenleg is zajló közéleti eseményeket, aminek csúcspontja egyértelműen a Hősök terére szervezett tüntetés volt, ahol az ezt szervező influenszerek gyermekvédelmi kérdésekkel kapcsolatos felvetéseket osztottak meg a majd 100 ezer jelenlévővel.

A tüntetést 2 órásra tervezték, azonban utóhatásai még most is tartanak, sőt: egyre inkább felkorbácsolódnak az indulatok. 

A tüntetés két szervezője Pottyondy Edina és Osváth Zsolt is pellengérre állították az ügy mellett nem kiálló celebeket, többek között Curtist, aki egy Instagram sztoriban válaszolt az őt ekézőknek, de Ördög Nóra sem kerülhette el a számonkérést, de mondanunk sem kell, hogy Tóth Gabit sem kímélték a szervezők.

Osváth Zsolt pedig így majd két héttel az események után most ismét kitálalt és egészen brutális dolgokról rántotta le a leplet. Az influenszer ugyanis állami gondozásban nőtt fel, a nevelőotthonban pedig ő maga is átélt olyan dolgokat, amelyekre ma sem emlékszik vissza szívesen.

Mint kiderült, Osváth Zsolt a kegyelmi botrány miatt előtérbe került bicskei intézményben is sokszor megfordult és abban a nevelőintézetben tapasztalt nevelő és nevelt közti viszonyt, amelyben ő maga is nevelkedett.

Kapcsolatban voltam az egyik nevelttel, akit aztán elcsábított az egyik nevelő, aki történetesen az én nevelőm is volt. Ez nyilván nagyon nem helyes, ám a kiszolgáltatottságot akkor tapasztaltam meg igazán, amikor mindezt jeleztem az igazgatónak

– vallotta be a Blikknek adott interjújában Osváth Zsolt.

Ám még ez sem minden, ezután ugyanis olyan trauma érte, amit soha nem tud elfelejteni.

Egyszerűen azt mondták, hogy bolond vagyok, hallucinálok. Ezt addig sulykolták amíg öngyilkosságot kíséreltem meg. Ezek után egy gyerek támogatást várna, ehlyett elvitettek a Kútvölgyi kórház zárt osztályára. Két hétig voltam benn, ebből az időszakból azonban csak két dologra emlékszem. Az egyik, hogy annyira be voltam gyógyszerezve, hogy fel sem tudtam ülni, mert azt éreztem, hogy annyira húz az ágy, hogy semmi erőm nem volt ellenállni neki. A másik emlékem erről az erősen begyógyszerezve töltött időszakról az, hogy egy Elvíra nevű nő végig fel-alá mászkált és az Eötvös Lóránt Tudományegyetem valamiféle indulóját szavalta megállás nélkül újra és újra.

- mesélte el a lapnak a megrázó történetet Osváth.

Osváth Zsolt azt is hozzátette, hogy később egyértelműen kiderült, hogy nem hallucinált és a dolog valóban megtörtént. Ezt pedig az is bizonyította, hogy a párnak két év múlva gyereke született. Az influenszer azt mondja, hogy egy ilyen visszaélésnek, mint egy nevelő és a neveltje közötti viszony, messzemenő következményei vannak és nem csak az érintettek számára. Egy-egy ilyen történet, mint a kegyelmi botrány ugyanis mint mondja, nagyon komoly és mély sebeket tud feltépni.

Ő azt mondja hozzászokott ár ezekhez az élete során, de sokakban ez hihetetlen nagy károkat tud okozni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás