promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tüntetést szervező Dobrev Klára mesés luxusban éli mindennapjait, pazar otthona magyarok millióit ejti ámulatba
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyurcsány Ferenccel együtt szeretik a fényűzést és ez meglátszik csúcskategóriás házukon is.

A vasárnapi tüntetés egyik főszervezője Dobrev Klára volt, aki nem olyan régen költözött be új otthonába férjével, Gyurcsány Ferenccel. De mit lehet tudni erről a páratlan ingatlanról? Ami elsőre eszünkbe jut a képek láttán, az a luxus. Süt róla a minőség, a kiváló anyaghasználat, a képek tanulsága alapján a tervezők, az építészek és a kivitelezők nem ismerték a félmegoldás szót. Az ingatlan Budapest egyik legelitebb részén található, a II. kerület szívében. Az ingatlannak ők az eső lakói, előttük még senki nem vette birtokba a páratlan panorámával és csúcskategóriás kiegészítőkkel felszerelt luxuslakást.

A képek tanulsága alapján a párnak (és a velük együtt élő anyósnak, illetve egy gyermeküknek) tetszenek a modern berendezések, igyekeztek mostanában divatos, de kortalan kiegészítőket és bútorokat választani. A fehérre meszelt ház erkélyén kifejezetten jól mutatnak a dzsungelhangulatot teremtő hatalmas, zöld növények, így mintha a teraszokon egy saját oázissal rendelkeznének az ott lakók.

Nem titok, hogy Gyurcsány Ferenc imád főzni, ezzel a hobbijával követőit is sokszor szórakoztatja, így vélhetően fontos volt a kialakításnál az, hogy egy modern, többfunkciós, praktikus és jól használható konyhai berendezést építsenek be az otthonukba:

A villához még saját felfelé vezető utat is építettek, ami megkönnyíti az ottlakóknak az épületbe való bejutását. Az épület természetesen örökpanorámás, így akármeddig is tervez majd itt élni a család, addig a kilátás változatlan lesz. Gyönyörű a táj, rálátni a Lánchídra, a Halászbástyára, a XII. kerület hegyvidéki részeire, A Szent István-Bazilikára és a Mátyás templomra is. A lakásokhoz tartozik egy 200 négyzetméteres kertrész, melyet csak és kizárólag az ottlakók használhatnak.

Az épületben hat lakás található és 2150 négyzetméteren valósították meg az építkezést.

Fotó forrása: Magyar Nemzet

Fotó forrása: Magyar Nemzet

Fotó forrása: Magyar Nemzet

Fotó forrása: Magyar Nemzet

Fotó forrása: Magyar Nemzet

Fotó forrása: Magyar Nemzet

Fotó forrása: Magyar Nemzet

Forrás: Magyar Nemzet

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás