promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina és G.w.M otthona a megtestesült giccsparádé, megmutatták házuk egy részletét de bár ne tették volna
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki a házaspáron röhög, mintha Edina nem tudna jó fát tenni a tűzre.

Kulcsár Edinára rendesen rájár a rúd mostanában. Az eddig sem volt meglepő, hogy az egykori szépségkirálynő élete folyamatosan a reflektorfényben van, mindenki kíváncsi rá, mi történik vele, főleg amióta két évvel ezelőtt tető alá hozta a hazai celebvilág egyik legzajosabb válását Csutival.

Edina nem várt sokat, és gyorsan összekötötte az életét az ismert rapperrel, G.w.M-mel, polgári nevén Varga Márkkal, akivel pedig azóta halmozzák a kisebb-nagyobb botrányokat.

Az újságírók folyamatosan azt találgatják, hogy vajon tényleg rendben van-e ez a házasság, vagy Edina és G.w.M. nyilatkozatai csak elfedik a valóságot? Mikor a szerelmesek úgy döntöttek, hogy önként és dalolva készítenek valóságshow-t az életükből, sokan felhorrkantak, amiért az anyagok nem adtak olyan mély betekintést az életükbe, mint várták volna, idővel pedig egyre jobban elmaradoztak - ennek megfelelően az előfizetők száma is igencsak megcsappant.

Az Edináék körülötti hullámok azonban csak idén csaptak ismét igazán magasra, mikor az interneten elkezdett terjedni, hogy Márk pszichiátriára került, miután az anyósa ráhívta a rendőröket, mivel verte a feleségét.

Ezeknek az információknak ugyanakkor nincs semmilyen hiteles forrása, csupán internetes pletykák kaptak szárnyra, amit Edina és G.w.M. némi hallgatás után határozottan cáfolt, Edinát ráadásul különösen megviselték a vádak. Erről itt és itt írtunk korábban, azóta pedig Csuti is megszólalt az ügyben:

A témával kapcsolatban egy sokkal elmélyültebb, hosszabb cikket is közöltünk, amiben részletesen igyekeztünk körbejárni, hogy amennyiben mégis igazak a pletykák, úgy milyen erre utaló jeleket lehet megfigyelni - a bántalmazó kapcsolatok ugyanis többnyire azonos séma alapján épülnek fel.

A hullámok azóta szerencsésen lecsendesedtek, a G.w.M. botrány végére pont került. Legalábbis Edináék nagyon szerették volna, ám a követőkben olyan mély nyomot hagyott az eset, hogy Edina még egy sima, pozitív üzenetes instagram posztot sem tud kitenni anélkül, hogy ne kapna cifra megjegyzéseket. Erről itt írtunk:

A dolog pedig folytatódik, Edina ezúttal a Barackcsoport online edzéseiről közölt egy (reklám)videót, amiben részletesen elmesélte, hogy inkább hódol a háziasszonyi teendőknek, minthogy kocsiba pattanjon, és elguruljon egy konditeremig. A reddit népe azonban edzés közben is megtalálta magának Edinát, és a giccses berendezésen kezdtek el csúfolódni, de érte megjegyzés a három gyermekes családanya külalakját is, és persze előkerültek a jól ismert rasszista, illetve asszonyverős poénok is. A videót itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás