promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina megtörte a csendet, mindenről kitálalt a szépségkirálynő, elképesztő dolgokról lebbentette fel a fátylat
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eddig nem beszélt, de most már ő sem bírja tovább. Ez a live-olós műsorból kimaradt.

 

Kulcsár Edina és G.w.M. viszonya folyamatosan reflektorfényben van a sajtóban. Az újságok rendszerint boldogtalan kapcsolatukról számoltak be, míg más források szerint éppen ellenkezőleg áll a dolog, szerelmesebbek, mint valaha.

Az egykori szépségkirálynő most azonban úgy érezte, hogy elérte a tűréshatárt. A napokban olyan hírek láttak napvilágot róluk, amelyekkel kapcsolatban már nem tudott szó nélkül maradni. G.w.M., azaz Varga Márk is hasonlóan kiborult egy instagram sztoriban.

Kulcsár Edina egy posztban osztotta meg érzéseit a közelmúltban felmerült pletykákkal kapcsolatban. Elmondása szerint egy ismeretlen forrásból származó hír terjed róla és férjéről, Márkról. A pletyka szerint Márk a pszichiátrián van, mert állítólag Edinát megverte, és az édesanyja hívta ki rá a rendőröket.

Edina először nevetve reagált a történetre, de idővel dühös lett. Kifejezi felháborodását azon, hogy valaki ilyen abszurd hazugságokat terjeszt róluk, és azt feltételezi, hogy az egész történet talán egy pszichiátrián dolgozó személy fantáziájából ered, aki vagy pszichiátriai eset, vagy egyszerűen csak unatkozik és jól szórakozik azon, hogy ilyen pletykákat terjeszthet.

Edina személyes támadásként éli meg a helyzetet, különösen mivel férjét, Márkot is érinti a történet. Felháborítónak találja, hogy ilyen vádakkal és hazugságokkal kell szembenézniük, és megemlíti, hogy bár gyakran tudatosan kitérnek az ilyen hírek elől, de most azt érzi, hogy nem hagyhatja figyelmen kívül a helyzetet. Ez a helyzet teljesen más színben tűnteti fel korábbi közös klipjüket is, amit itt tudtok feleleveníteni:

Edina a posztja végén hangsúlyozza, hogy jól vannak, boldogan élnek, és a mindennapjaikat a lehető legnagyobb szeretetben és boldogságban töltik.

Ezt egyébként social média mentes napokkal szerettek volna megkoronázni, ezért sem voltak mostanában annyira aktívak. De Edina úgy érzi, hogy reagálnia kell az ilyen pletykákra, hogy megvédje a jó hírüket és megőrizze a saját határait.

A kommentelők persze kétkednek, sokan azt vetik a sztárpár orrára, hogy miért magyarázkodnak, ha nincs miért magyarázkodni? G.w.M. is live-ban jelentkezett be, és lehordott mindenkit, aki felül az ilyen pletykáknak. Ez persze nem győzte meg az összes kommentelőt, sőt, csak olaj volt a tűzre. Persze mindig akadnak, akik konszolidáltan fogalmazzák meg a véleményüket, ilyen volt ez a hozzászóló is.

"Edina, minden tiszteletem a tiéd, de mindenki a saját szemével láthatja és a saját fulevel hallja ahogy Márk veled beszél a privát videókban. Én csak azt tudom mondani, mint külső szemlélő és mint olyan, aki szinten élt már nárcisztikus kapcsolatban, hogy őszintén kívánok neked erot ehez, és kitartást.

Egyszer te is belatod majd, hogy ez az ember sz@rba sem vesz téged. És ha így beszél veled videokban akkor hogy otthon ha más nem hallja? Drága Edina. Erot kívánok mindenhez a felismeréshez."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás