promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több százan szidják Kulcsár Edinát, milliós a kár: ebből kétséges, hogy feláll-e a szépségkirálynő
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még a végén munkát kell vállalnia a celebanyukának?

Tóth Gabiék válása előtt a celebvilágban a legzajosabb szakítás talán Kulcsár Edináé volt: Edina a rendkívül jól menő üzletember, Szabó András Csuti felesége volt. Még tartott a kapcsolatuk, amikor összejött Varga Márkkal, vagyis G.w.M-el, aki akkoriban az ország egyik legnépszerűbb rapperének számított a YouTube-os megtekintések alapján.

A frissen összejött szerelmesek meglehetősen merészen kommunikáltak kapcsolatukról: szinte minden mondatuk arról szólt, hogy az kapcsolatuk a világ legszebb tündérmeséje, és az anyagi javaikról sem éppen visszafogottan adtak tudomást - a márkás ruhák és drága autók kötelező kellékei voltak a posztoknak (G.w.M saját szavai szerint volt alkalom, hogy "ötmillió is elment göncökre").

Az utóbbi időben azonban mintha valamilyen porszem került volna az idilli gépezetbe. G.w.M zenei karrierje nem igazán akar exponenciális ütemű fejlődést mutatni: a meghirdetett élőzenekaros koncertjeit sorra mondja le - saját kárán tanulta meg azt a zeneipari alapvetést, miszerint az internetes népszerűség nem minden esetben jelenti azt, hogy a koncertedre is meg fogják venni a jegyet.

A szakmai nehézségek mellett G.w.M a pár állítása szerint komoly egészségügyi problémákkal is küzd, úgy mint depresszió és egyensúlyérzék-zavar - az előadó emiatt kórház kezelést is kapott.

A házaspárnak mostanában nem igazán akar semmi összejönni: legújabban az Edina által indított, előfizetéses rendszerben hozzáférhető valóságshow-al kapcsolatban robbant ki az elégedetlenkedés, ugyanis tartalom egy ideje már nem nagyon van. A havi előfizetői díj 1790 forint, és a csatorna indulásakor majdnem 900-an ki is fizették ezt az összeget, azóta azonban már csak 249 előfizető maradt, és ráadásul ők sem kapnak ezért a pénzért semmit.

Edina G.w.M-hez hasonlóan betegséggel és a gyerekeivel okolta, hogy nincs ideje a tartalomkészítésre - szemfüles internetezők azonban kiszúrták, hogy az állítólagos egészségügyi problémái ellenére például hajnal 1-kor a hóesésben simán autóba ül az azóta már lekerült 24 órás Instagram-sztorija tanúsága szerint, ami alapján azért annyira nagybeteg nem lehet az egykori szépségkirálynő. 

forrás: origo

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás