promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bajban van Kulcsár Edina? A fekete felhők vészesen gyülekeznek, óriási a felhajtás a szépségkirálynő körül
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rettegnek a rajongók, de náluk már csak a rosszakarók hangosabbak: ettől zeng most az egész internet.

Bár Kulcsár Edina mindig is a vitatott celebek táborába tartozott, igen szép követőbázist tudhatott maga mögött, Magyarország egyik leginkább véleményformáló influenszereként tartották számon. Többször kötöttek bele abba, hogy gyermekeit reklámfelület gyanánt használja és Csutival való kirakatházassága is gyakori téma volt a fórumokon, kommentelők között.

Azután jött a nagy, katartikus beteljesülés azoknak, akik a szépségkirálynő minden megmozdulását előszeretettel ekézték: a Nyerő párosban bejelentették, hogy házasságuk veszélybe került, a műsor után pedig nem sokkal kiderült, hogy nem sikerült megmenteni a kapcsolatukat, külön folytatják.

Két gyermekük (ahogyan az a válásoknál lenni szokott) azonban örökre összeköti őket, így Edina és Csuti elmondásuk alapján igyekszik jó viszonyt fenntartani egymással. A felek igen sokat nyilatkoztak szerelmükről és annak kudarcáról, míg Csuti fő problémának azt látta, hogy Edina beleszeretett valaki másba, Edina pedig minden alkalommal azt emelte ki, hogy Csutival nem egyezett az úgynevezett szeretetnyelvük (Edina több ölelést, érzelemnyilvánítást, kedveskedést szeretett volna), ami egyébként egy kapcsolat egyik alappillére.

Új párja, a rapperként elhíresült G.w.M. sem volt szingli, Nagy Melániát hagyta ott a friss szerelemért. Kettőjüknek is két gyermeke született. Ez tehát az alapfelállás, amit röviden úgy foglalhatnánk össze: volt két rossz házasság, aminek két tagja találkozott egy közös munka kapcsán és egymásba szerettek.

Persze a nép nagyon szereti játszani az erkölcsrendészetet és ha valamelyik sztár kerül egy ilyen (egyébként sajnos mindennapinak számító) szituációba, akkor bizony hullanak a fejek.

Ezek után Edinának érezhetően visszaesett a renoméja és ennek visszaállítását az elkövetkező időszak sem segítette: a kezdeti hatalmas szerelem és lángolás után aggasztó szituációk egész sora tűnt fel, melyeket a szépségkirálynő egyre nyakatekertebb módokon igyekezett kimagyarázni, a közvélemény pedig egyre kevésbé hitt el bármit, amit kiejtett a száján. Vegyük sorba, mik azok a dolgok, amik kiverték az embereknél a biztosítékot és szinte mindennapos beszédtémát szolgáltattak a népnek, nem éppen jó értelemben.

Én azzal kezdeném, hogy megértem Kulcsár Edinát.

Gyakran a szemére vetették, hogy még 1 napot sem volt szingli és kapcsolatból kapcsolatba menekült.

Fontos tisztázni, hogy vannak kötődési stílusok, vannak gyermekkori beidegződések, amiket nem egyszerű újrahuzalozni. Ennek egyik vállfaja az is, ha az illető képtelen egyedül elképzelni magát, nem tud szingli lenni, mindenképpen társa van szüksége, párkapcsolatban érzi csak teljesnek az életét. A legtöbben így vagyunk ezzel, ám amikor ez életvitelszerűvé válik, akkor adódhatnak gondok.

Például nem fejlődik ki az illető saját személyisége, minden esetben a partnertől várja a megerősítést, még azzal kapcsolatban is, hogy ő maga milyen is valójában. Nem látja meg magában a saját értékeit és azt gondolja, hogy egyedül képtelen bármire, mindenképpen egy másik ember segítsége ahhoz, hogy a felszínen maradhasson a mindennapokban.

Idomul, alkalmazkodik a párjához, átveszi a személyiségjegyeit, a külsejét is úgy igazítja, ahogyan az a másiknak legjobban tetszik, röviden: teljesen alárendelődik. Az ilyen párkapcsolatokban általában van egy irányító fél és bár nem mondom, hogy nem létezik olyan, hogy az ember szeretettel és lassan, szépen elhitetik, hogy mennyire értékes, mégsem ez a jellemző.

Általában a másik szépen fokozatosan elkezdi elnyomni a másikat, nem ritka a lelki, fizikai erőszak sem, a kiabálás, a megfélemlítés, az érvénytelenítés, megszégyenítés, másokhoz hasonlítás sem.

A két ember aki ebben a kapcsolatban van pedig hihetetlenül nehezen engedi el egymást: az egyik ráerősít a másik félelmeire és napról napra jobban elhiteti vele, amitől amúgy is fél, hogy egyedül képtelen bármire, a másik pedig elveszítené azt, akinek a leuralásával értékesnek és erősnek érzi magát, nem tudna kit szipolyozni.

Persze egészen könnyedén elképzelhető az is, hogy egészen egyszerűen valaki mázlista a szerelembe és nem kell átélnie a hetekig, hónapokig tartó szakítás utáni szenvedést, hanem az ég kegyeltje és egyszerűen mindig az útjába sodródik egy új, nagy és izgalmas szerelem.

Azzal is sokan vádolták Edinát, hogy minden párkapcsolatáról, minden férfiról ugyanúgy beszél, ez azonban szerintem nem probléma: van egy ideálképünk a tökéletes párról, értelemszerűen a szerelmes, nászutasfázisban ilyennek látjuk a választottunkat, hiszen ha nem ilyen lenne, miért lennénk vele?

A rosszindulatú pletykák kereszttüzébe kerültek amiatt is (szintén a Reddit felületén, ahol a Varga család igen gyakori téma), hogy Edina liveolós műsora egészen egyszerűen vérlázító volt.

Az éppen kórházba fekvő férjét videózta és sokak a család életminőségbeli körülményeit is vitatták. Egyesek egészen odáig mentek, hogy a kis Amara és a pár közösen tartott kutyái láttán a gyermek- és az állatvédelmet is értesíteni akarták, azonban ezekről kiragadott képek alapján nem lehet dönteni, illetve szintén a pletyka kategóriába esik, így ezt sem szeretnénk jobban részletezni.

Az azonban biztos, hogy Edina megtiltotta a fizetős felvételekből való képkivágást és ezeknek a felhasználását, mivel ezáltal anyagi jár éri őt és jelezte, hogy ügyvédeket fog bevonni ennek a problémának a megoldására. Sokan aggódtak amiatt, hogy Márk állítólag nyilvános helyen kiabált Edinával (ezt a szépségkirálynő mosolyogva cáfolta meg és megmagyarázta az esetet), illetve azt is szóvá tették, hogy Edina külseje gyökeresen megváltozott és szinte alig hasonlít önmagára.

Erről korábban még úgy nyilatkozott a szépségkirálynő, hogy Márknak határozott elképzelése van arról, hogy a párjának hogyan kell például öltöznie, így a ruháit közösen nézték át és ami a rappernek nem tetszett, azt kidobta.

G.w.M. betegségével kapcsolatban is sokat cikkeztek, voltak, akik azt állították, hogy az egész kitaláció és csak a siralmas jegyeladásait próbálja ezzel magyarázni, de az is szóba került, hogy a család anyagi nehézségekkel küzd.

Azt is többen vitatták, hogy hetente visszavonult, majd bejelentette, hogy nem bírja a rajongók és munka nélkül, így visszatér, új dalt, könyvet és turnéállomásokat tervez. Rengetegen méltatlankodtak akkor is, mikor G.w.M. az egész családot felverve Németországba indult az éjszaka közepén, a fáradt Edinával és kislányukkal, akinek fontos lenne az alvási rutin, ráadásul Edina emiatt egy bírósági tárgyalást is kihagyott (többedszerre), melyben a Dubajban tevékenykedő modellekkel kapcsolatban kellett volna vallomást tenni.

Edina ezt azzal magyarázta, hogy férje nagyon impulzív ember, ám a nyilatkozatokat és a történéseket egymás mellé véve kicsit olyan az egész, mintha G.w.M. igen nagy amplitúdokkal éli a mindennapjait, mintha mániás és depresszív szakaszai lennének. Ezt tulajdonképpen ő maga és felesége sem cáfolta. Az sem tett jót a megítélésüknek, hogy G.w.M. exfelesége a mai napig nem túl hízelgően nyilatkozik volt férjéről, ott vélhetően már sosem áll helyre a jóviszony, Edina édesanyja azonban határozottan kedveli a férfit.

Akárhogy is, G.w.M. most töltötte a 27. születésnapját, amire Edina egy csodálatos képösszeállítással válaszolt, ahol igencsak boldognak tűnnek:

A cikk minden egyes része pszichológiai tényeken alapuló feltételezés, amely nem vonatkoztatható teljes bizonyossággal a pár egyik tagjára sem, az, hogy mi az igazság kettőjükről.

Egyelőre mindketten hallgatnak, sem Edina, sem Márk nem jelentkezett új poszttal, immár napok óta. Akárhogy is, egy rossz kapcsolatból is rettenetesen nehéz kilépni és meghozni azt a bizonyos utolsó döntést, így senkit sem szabad amiatt elítélni, ha még nincs erre kész.

Ahogy azt is el kell fogadni, hogy senkinek a párkapcsolatába nem látunk bele, főleg nem olyan emberekébe, akinek a tartalomgyártás és a fényűzés az élete, így nem kapunk reális képet arról, hogy mi zajlik náluk otthon, a négy fal között. Azt pedig ennyi információ láttán, senkinek sem szabadna kijelenteni, hogy Csuti jobb volt mint G.w.M. (ezt rengeteg helyen olvastam), addig pedig, ameddig nem érkezik valamilyen hivatalos forrásból megerősítés, a pletyka az pletyka, a tény pedig tény.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás