promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina laza 50 milliót tolt a magyarok arcába, szemérmetlenül hencegett és további pénzköltés várható amit nem is titkol
Borítókép:  TV2Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

G.w.M.-re kente az egészet, miatta folyik ki a pénz a kezük közül.

Kulcsár Edina és Varga Márk, vagyis G.w.M viseld dolgai kedvelt témái a a bulvársajtónak - a házaspárt nehéz lenne azzal vádolni, hogy nem tesznek meg mindent a figyelemért. Kulcsár Edinát sokan az ország egyik legszebb nőjének tartják - egész ismertségét ennek köszönheti, igaz, 18 évesen, első szépségversenyén rögtön olyan kategóriában aratott győzelmet, amit külön a szépészeti beavatkozáson átesett hölgyek számára hirdettek, de később volt Miss World Hungary is, és több műsor háziasszonya is volt országos televízió csatornákon.

Varga Márk, vagyis G.w.M pedig a YouTube-on mért megtekintési adatok alapján sokáig Magyarország egyik legnépszerűbb kortárs rap-zenei előadójának számított, ám egyelőre úgy tűnik, hogy a fiatal előadóművész ezt az internetes népszerűséget még nem teljesen tudta átültetni arra, hogy meghirdetett élő zenekarral játszott koncertjeire is hasonló számban menjenek az emberek, mint például Azahriah-éra, akivel G.w.M-nek volt is pár indulatosnak mondható szóváltása, bár azóta már állítólag tisztázták a félreértéseket.

Kulcsár Edina meg Szabó András Csuti férjeként jött össze G.w.M-el, nagy vihart kavaró szakítás és válás volt, de Márkkal azóta már közös gyermeket is nevelnek, és mondhatni, hogy saját vállalkozásba is fogtak, Edina ugyanis fizetős csatornát indított a rajongóik számára, akik egy havi nem túl magas fix összegért exkluzív betekintést nyerhetnek a család mindennapjaiba.

Edinát most az Instagramon kérdezhették követői, és megkapta a kérdést, hogy mi lett a G.w:M-től ajándékba kapott autóval, mire azt válaszolta, hogy már lecserélték, Márk ugyanis nagy autórajongó, aki folyamatosan követi a piacot, mikor érdemes eladni-venni.

Azért attól nem kell tartani, hogy Edináék autó nélkül maradtak, ugyanis azt is elárulta, hogy jelenleg egy A8-as Audijuk és egy BMW M850i típusú személygépjármű áll a tulajdonukban - úgy tűnik, Márk a német autókra esküszik, Edina is (aki 16 éve vezet) egy Porschét kapott tőle ajándékba. A két autó összértéke sok mindentől függ, pusztán a típusból nem igazán lehet megmondani, de mind a két autó több tízmillió forintos áron kapható jelenleg az ország legnagyobb használtautó-kereskedéssel foglalkozó honlapján.

Az autókról készült bemutató videókat, ami alapján elképzelhetitek a mérhetetlen luxust, ide kattintva tekinthetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás