promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti nem hallgat tovább és kifakadt G.w.M. botrányával kapcsolatban: rendőrségi közbelépést követel
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina exférje az asztalra csapott, szinte tajtékozva nyilatkozott a történtekről.

Kulcsár Edina sohasem volt épp eseménytelennek mondható: a szépségkirálynő mindig megtalálta a módját annak, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, sokszor nem éppen jó értelemben. Csutival való válása, ezután pedig a nála évekkel fiatalabb rapperrel, G.w.M.-mel való kapcsolata pedig ezt az érdeklődést csak fokozta. Bár sokan szkeptikusak voltak az új szerelemmel kapcsolatban, nagyon úgy tűnt, hogy nincs igazuk a károgóknak és Edina végre megtalálta azt amit az életben és amit igaz szerelmében keresett. G.w.M.-mel való kapcsolata egészen idillinek tűnt, azonban az utóbbi időben viharfelhők kezdtek gyülekezni a pár felett: Márk egészségügyi állapota és az Edina privát csatornáján látható tartalmak miatt sokan felhúzták a szemöldöküket.

Most azonban egy minden eddiginél durvább pletyka kelt szárnyra, ami alig néhány óra leforgása alatt szinte mindenkihez eljutott az országban: eszerint Márk kezet emelt Edinára, majd anyósa (Edina édesanyja) segítséget hívott és Márkot kórházba szállították. Influenszer házaspárhoz képest meglepően sokáig volt csend, de aztán Edina egy poszttal, G.w.M. pedig egy live-val jelentkezett, amiben tisztázták: az egész hazugság, egy szó sem igaz az egészből, de Kulcsár édesanyja is megszólalt, aki szintén cáfolta az egészet. Elmondása szerint szó sem volt arról, hogy ő bármikor is rendőrt, vagy rendőrt hívott volna lánya férjére. Azonban érthetően az emberek még valakinek a véleményére kíváncsiak voltak, akit most a Story magazinnak sikerült megszólaltatnia Edina volt férjét, Csutit, aki nem válogatta meg a szavait a történtekkel kapcsolatban.

Csuti először is tisztázta, hogy bár nem szimpatizál Márkkal és csak akkor beszél vele és volt feleségével, ha a gyerekekkel kapcsolatban van bármi megbeszélnivaló, azt elképzelhetetlennek tartja, hogy ezek a pletykák igazak. Azt mondta, hogy bízik Edina anyai ösztöneiben és szerinte nem tenné ki ilyennek a gyermekeit. De afelől sem hagyott kétséget, hogyha felmerülne az erőszak gyanúja, akkor azonnal intézkedne a gyermekei elhelyezését illetően. Csuti nem a levegőbe beszél: nyilatkozata alapján utánajárt annak, hogy semmilyen nyom nem utal arra, hogy a rendőrség valóban járt volna aznap éjjel Edináék házánál, anyósa híváslistájában sem találta meg a számot. Végezetül pedig azt is elmondta, hogy szerinte hatalmas hiányosság a magyar jogrendszerben az, hogy nem büntetik kellően az álhírterjesztőket és mindenki következmények nélkül kezdhet ámokfutásba az interneten. Szerinte a rendőrségnek sokkal határozottabban kellene fellépnie és büntetést kiszabnia, ugyanis egy-egy ilyen pletyka szinte lemoshatatlan az elszenvedőjéről, arról nem is beszélve, hogy az internet nem felejt: később gyermekei is olvashatják ezeket a híreket édesanyjukról és nevelőapjukról. Jelen esetben nem is egy embert hibáztat, aki kirobbantott a pletykát, azokat is hibáztatja, akiknek a kommentjei által tovább gyűrűzött ez a képtelen történet. Csuti és Edina még házaspárként is gyakran voltak szóbeszéd tárgyai, így nem csoda, hogy Csuti sürgeti a közbelépést.

Csuti egyébként kifejezetten nehezen dolgozta fel a házassága végét és több helyen is nyilatkozott az őt hatalmába kerítő negatív érzésekről. Itt éppen Hajdú Péter műsorában mesélt exfeleségéről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás