promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina egy élelmiszerboltban mutatta meg, hogy ismét babát vár, de a rajongóit is kiakasztotta: egyre több titok lengi körbe G.w.M. feleségét
Borítókép:  Youtube - LifeTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába a gyűrűzű botrányok, Kulcsár Edina újabb gyermekkel örvendezteti meg rossz hírbe hozott férjét?

Határozottan kevés magyar celeb van kis hazánk földjén, akinek sikerülne alig 2 év különbséggel ismét felrobbantania a hazai sajtót, azonban most egyik legismertebb szépségkirálynőnknek sikerült a szinte lehetetlen. Csuti és Kulcsár Edina válásától finoman szólva is hangos volt a média: bár a házaspár már korábban, a Nyerő Páros adásai közben bevallotta, hogy eltávolodtak egymástól, mégis a rengeteg közös fotó, kép, videó, cikk, poszt miatt, amelyen együtt, igazi szövegségesekként szerepeltek, lehetetlennek tűnt, hogy ők ketten külön utakon folytassák. Mégis megtörtént a legrosszabb és nem csak, hogy elváltak, de közben kiderült: Kulcsár Edina szívét el is rabolta egy ifjú férfi, a magyar zenei szféra egén fényes csillagként tündöklő G.w.M.

Tóth Gabihoz és Krausz Gáborhoz hasonlóan ők ketten igyekeztek a lehető legilledelmesebben és visszafogottan nyilatkozni, időközben azért derültek ki részletek a kettőjük közt dúló konfliktusokról. Bár a külvilágnak a boldog házaspár képét adták, otthon, a négy fal között jócskán akadt problémája a kétgyermekes házaspárnak. Mint kiderült Csuti nem fejezte ki eléggé az érzéseit, ezáltal Edina nem érezte magát eléggé szeretve, így végül ez kettőjük közé állt. Úgy tűnt, hogy a szépségkirálynő az új választottja oldalán boldogságra fog lelni és jó ideig a boldogságukról szóltak a híradások, mostanában azonban fekete felhőkként kezdtek gyűlni a másodkézből érkező pletykák.

Kulcsár Edina saját Instagram stream csatornája, ahol az életéről szeretett volna tudósítani, előfizetési díj ellenében, már önmagában nagy botrányt kavart, mivel sokan kritizálták az ott látottakat. Először is G.w.M. kórházi ágya mellől tett közzé felvételeket, ahol férje kifejezetten kérte Edinát, hogy ne filmezzen, a felvétel mégis felkerült a világhálóra. Majd mindenhova begyűrűzött a legújabb pletyka: miszerint Varga Márk kezet emelt Kulcsár Edinára. Ezt azóta mind a két fél cáfolta, sőt, újabb érdekes hírek érkeztek kettőjük kapcsolatáról. Időnként fel-felröppen a hír, hogy a szerelemgyermekük, Amara után ismét gyermekáldás elé néz a pár. Eddig Edina ezekre a hírekre nem reagált nem reagált, most azonban egy élelmiszerboltból osztott meg egy felvételt, melyen a pocakja elé téve egy bébidinnye volt, ezen kívül más nem is látszódott a fotón. Mi ez, ha nem beismerés:

Rengeteg kommentelő úgy gondolta, hogy csak az éppen futó balhéról szerette volna Edina elvinni a fókuszt, mindenesetre ez több, mint gyanús, hiszen bármilyen más gyümölcsöt is lefotózhatott volna, a bébidinnye pedig kifejezetten nem elterjedt a hazai boltokban.

Az biztos, hogy hatalmas lánggal égett a szerelmük, ennek a mérhetetlen érzelemnek volt a füstje ez a közös klip, melyet Edina és GwM. közösen készítettek el:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás