promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Atomjaira cincálják szét a megvádolt G.w.M-et, esélye sincs tisztázni magát: minősíthetetlen stílusban szólt be mindenkinek, ez nem vet rá jó fényt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába mentegetőzött, senki nem veszi be a magyarázkodását, egy életre elásta magát?

Kulcsár Edina és G.w.M. kettőse mindig is megosztotta a társadalmat. Edina igen kiterjedt követőtáborral rendelkezik, éppen emiatt rajongókból sem szenved hiányt. A szépségkirálynőből influenszerré és főállás celebbé átvedlő Kulcsár Edina sokáig Szabó András (ismertebb nevén Csuti) felesége volt, akivel hosszú idő után végül nem tudták megmenteni a kapcsolatukat.

Tóth Gabi-Krausz Gábor kettőséhez hasonlóan azonban a felek itt is megemésztették a válás fájdalmait és ki-ki új partner oldalán lelt rá a boldogságra.

Azonban míg Csuti élete harmónikusnak, kiegyensúlyozottnak tűnik, kapcsolata pedig botrányoktól mentes és szépen halad előre úgy, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, volt feleségéről ugyanez már nem mondható el.

A Kulcsár-Varga házaspár botrányt botrányra halmoz és hiába próbálják keservesen fenntartani a nagymenő, békés család imázst, az élet valahogy mindig közbeszól. Jelenleg semmi hír a félresikerült és teljesen fordítva elsülő live sorozatukról, amely hatalmas indulatokat gerjesztett az emberekbe és többek szót emeltek a tartalom és a kivitelezés miatt.

Sokan kifogásolták, hogy egészen pontosan semmit sem kaptak a pénzükért, sokan le is mondták az előfizetésüket, azonban a tartalmi részeken még ennél is többen akadtak fent.

Először Edina a kórházban fekvő férjéről készített felvételekkel verte ki a biztosítékot, azonban a helyzet a további adásokban sem lett jobb. Kritizálták a házaspár lakásának berendezését, kertjüknek tisztaságát, a kislányuk biztonságát és a kutyák nevelését is, így nem csoda, hogy a vlog egy ideje szünetel és Edina is kevesebbet hallatott magáról.

Az sem tett jót a sorozatnak, hogy G.w.M. szemmel láthatóan mániás fázishoz hasonlatos szakaszaiban felveri az egész családot az éjszaka közepén, hogy kiruccanjanak egy több órás külföldi utazásra.

Most azonban egy minden eddiginél súlyosabb váddal nézett szembe a házaspár: Redditen kezdett terjedni egy pletyka, miszerint Varga Márk kezet emelt Edinára és ezért pszichiátriára szállították. A páros szokatlanul sokáig hallgatott, pedig szinte életük minden pillanatát megörökítik az utókornak, egyedül Edina édesanyja nyilatkozott arról, hogy az információ szemen szedett hazugság.

Ezután szinte egyszerre jelentkezett Edina is egy magyarázkodásnak beillő poszttal, G.w.M. pedig szokásához híven élőzés közben mondta el, hogy mindenki egy idióta, aki elhiszi ezt a hazugságot.

Sokan fennakadtak a szóhasználatán, szemmel láthatóan nem vette komolyan az esetet, szinte elbagatelizálja a történteket. Van aki szerint épp ez bizonyítja az ártatlanságát, de az ellentábornak is bőven akadt hozzáfűznivalója: szerintük a rapper fel sem fogja hogy mennyire súlyos esetről van szó és csak önamgát ismételgette, valamint azokat szidta, akik elhiszik amit róla írtak/mondtak. Sokan furcsállták azt is, hogy Edina rengetegszer live-ol, most azonban egyetlen fotóval és a mellé írt kesze-kusza szöveggel reagált a súlyos vádakra.

A teljes igazságot csak ők ketten ismerhetik, ameddig nincs konkrét bizonyíték, addig azonban elegánsabb azt gondolni, hogy ez az egész rosszindulatú híresztelés és Márk remek édesapa, valamint igazi mintaférj. Reméljük, hogy tényleg így van.

Edina tisztázó posztját pedig ide kattintva olvashatjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás