promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A G.w.M botrány megtette a hatását, Kulcsár Edina komoly bajba került és ezt már csak nagyon nehezen fogja tudni lemosni magáról
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina kapott hideget-meleget, pedig az egykori szépségkirálynő csak jót akart.

Két évvel ezelőtt az ország legnagyobb celebbotrányává nőtte ki magát, mikor Csuti és Kulcsár Edina váratlanul bejelentették, hogy a házasságuk végleg megfeneklett, nem tudják már megmenteni, ezért elválnak. Akkor azt mondták, a döntésben nem volt szerepe harmadik félnek, Edina azonban nagyon hamar színre lépett szíve új választottjával, a nálánál évekkel fiatalabb rapperrel, G.w.M-mel, aki szintén pontot tett korábbi kapcsolatának végére Nagy Melanie-val.

Ennyi történés bőséges táptalajául szolgált a legkülönfélébb pletykáknak és feltételezéseknek, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, a hullámok idővel elcsitultak, és a bulvároldalak hasábjait más híreségek töltötték meg, Tóth Andi és Marics Peti szakítása, vagy legutóbb éppen Tóth Gabi és Krausz Gábor válása.

Kulcsár Edina azonban mindig megtalálja a módját, hogy hogyan kerüljön a reflektorfénybe a magyar sajtóban, igaz ez nem mindig úgy sül el, mint ahogy feltétlenül várná.

Amióta Kulcsár Edina és G.w.M összekötötték az életüket, folyamatosan megy a találgatás a rajongók részről, hogy ez a kapcsolat vajon tényleg olyan idilli-e, mint amilyennek a Kulcsár házaspár láttatni szeretné, vagy a háttérben már omladoznak a gondosan felépített díszletek. Sokak szerint ennek a jele például, hogy a nagy csinadrattával beharangozott előfizetős live-ozások egyre inkább elmaradoztak az utóbbi időkben, végül egy rosszindulatú pletyka tett pontot a hosszú hallgatás végére.

Edina és G.w.M ugyanis külön-külön is reagált rá, hogy mennyire képtelen feltételezés az, hogy Edina édesanyja Márkra hívta a rendőröket, amiért a rapper megütötte a lányát. Igaz szokatlanul hosszú volt a hallgatás, és ez máris elindította a találgatás-cunamit, amiben cifrábbnál-cifrább dolgok kerültek elő. Ami viszont tény, hogy még Csuti is megszólalt az ügyben, aki elképzelhetetlennek tartja ezeket a vádakat, egyébiránt saját maga ment utána történéseknek, hiszen Ednával közös gyermekük révén máig sem teljesen érdektelen a számára, hogy mi történik Edinával.

Az újabb G.w.M. botrány azonban rendesen rányomta a bélyegét Kulcsár Edinára.

Az egykori szépségkirálynő lényegében meg sem tud nyilvánulni a közösségi médiában anélkül, hogy a botrány utóhatásaként ne záporozzanak rá a különösebbnél különösebb kommentek. Valószínűleg még egy bírói végzés se lenne elegendő, hogy meggyőzze az embereket arról, hogy Edina és G.w.M között minden rendben van - mint ahogy ennek az ellenkezője épp úgy igaz, van aki akkor se lenne hajlandó elhinni, hogy tönkrement a házasságuk, ha ők maguk állnának vele a nyilvánosság elé.

A celeb-botrányok már csak ilyenek, az igazság kevésbé fontos, mint az önigazolás.

Na de mi is történt pontosan? Kulcsár Edina csak egy standard motiváló posztot szeretett volna elsütni az instagrammon, ami lássuk be, teljesen bevett szokás az olyan influencerektől, mint Edina. A posztban csak ennyi állt:

"A gonosz dolgokkal szemben az ember legtöbbször tehetetlen. Ezért nem kell vele foglalkozni."

Talán kijelenthetjük, hogy nem ettől a gondolattól fog megvalósulni a világbéke, de különösebb gond sincs ezzel a gondolattal. Leszámítva azt, hogy Kulcsár Edina posztolta ki, mert így máris záporoztak a rosszindulatú posztok, amik jókora képmutatást sejtetnek a szöveg mögött. Ezekkel mi nem is foglalkoznánk, bárki végigolvashatja őket a poszt alatt, amit itt tudtok megtekinteni:

Az egyik kommentelő azonban nagyon bölcsen fogalmazott, ezen valóban érdemes mélyebben elgondolkodnia mindenkinek:

"Edina, az éremnek mindig két oldala van! Nem lehet mindig az hogy mindig mindenki "gonosz" ahogy te fogalmazol, és mindig ti vagytok az áldozat! Tudom hogy nem érdekel, és valószínűleg át sem megy az üzenet, de Te ugyan olyan vagy mint ezelőtt mondjuk 5-6 évvel. Ha sok negatív volt a fejed fölött mindig jöttek a posztok hogy mindenki milyen gonosz és stb. Basszus 30 fölött vagy, kicsit kezdj el magadon dolgozni, és nem csak sztoriban vagy szöveg formában "megírni a tutit ". Legyél tudatosabb, és mutass példát, mert itt az oldaladon csak hirdetések, siránkozások vannak, hogy mindenki gonosz, és sok magyarázkodás van!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás