promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Osváth Zsolt 14 éves kori videója felrobbantotta az internetet, nem akármilyen műsorban tűnt fel először a tüntetés főszervezője
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Osváth Zsolti 14 éves korában a Mónika showban is feltűnt.

Nem is olyan régen egy emberként figyelte az ország azokat a megosztó közéleti eseményeket, aminek csúcspontja egyértelműen a Hősök terére szervezett tüntetés volt, ahol az ezt szervező influenszerek gyermekvédelmi kérdésekkel kapcsolatos felvetéseket osztottak meg a majd 100 ezer jelenlévővel.

A tüntetés egyik főszervezője Osváth Zsolt, aki még több héttel az események után is egészen brutális dolgokról rántotta le a leplet. Az influenszer ugyanis állami gondozásban nőtt fel, a nevelőotthonban pedig ő maga is átélt olyan dolgokat, amelyekre ma sem emlékszik vissza szívesen.

Osváth Zsolt a kegyelmi botrány miatt előtérbe került bicskei intézményben is sokszor megfordult és abban a nevelőintézetben tapasztalt nevelő és nevelt közti viszonyt, amelyben ő maga is nevelkedett.

Kapcsolatban voltam az egyik nevelttel, akit aztán elcsábított az egyik nevelő, aki történetesen az én nevelőm is volt. Ez nyilván nagyon nem helyes, ám a kiszolgáltatottságot akkor tapasztaltam meg igazán, amikor mindezt jeleztem az igazgatónak

- vallotta be nemrégiben Zsolti.

Az interneten pedig most futótűzként kezdett el terjedni egy felvétel, ami az influenszer nevelőotthonos időszakában készült. 14 éves korában ugyanis Zsolti az akkori RTL Klubbon futó Mónika show vendége volt.

Az ártatlan kisfiú megdöbbentő őszinteséggel beszélt akkori élethelyzetéről és Erdélyi Mónika összes kérdésére nagyon megfontoltan, összeszedetten válaszolt.

A megható felvételt, melyből nagyon sok minden kiderült Zsolti akkori családi helyzetéről, alább most te is megtekintheted!

Osváth Zsolti egyébként hamarosan a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor új vendége is lesz, amiben nemcsak a gyermekvédelmi törvényről, a tüntetésről, a lemondott köztársasági elnökről beszél, hanem arról is, hogy milyen családból jön, hogy miként fogott el a rendőrséggel együttműködve egy pedofilt, és miért akart öngyilkosságot elkövetni.

Erről alábbi cikkünkben bővebben is beszámoltunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás