promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Öngyilkos akart lenni Osváth Zsolt, a gyermekvédelmi tüntetés szervezője végső elkeseredésben véget akart vetni az életének
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Osváth Zsolt öngyilkos akart lenni.

Osváth Zsolt influenszer és étterem-tulajdonos volt a gyermekvédelmi tüntetés egyik szervezője, most pedig ő lesz a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor új vendége, amiben nemcsak a gyermekvédelmi törvényről, a tüntetésről, a lemondott köztársasági elnökről, hanem arról is szó lesz, hogy milyen családból jön Osváth Zsolt, hogy miként fogott el a rendőrséggel együttműködve egy pedofilt, és miért akart öngyilkosságot elkövetni.

Osváth Zsolt mondhatni igazi hőstettet hajtott végre a rendőrséggel együtt, ugyanis elfogott egy pedofilt. Erről részletesen be fog számolni a Beköltözve Hajdú Péter következő adásában, ami pénteken a Frizbi TV YouTube-csatornáján fog debütálni. Viszont az adáshoz kiadott előzetesben ennyit már megtudhatunk a történetből:

„Pár nappal ezelőtt a rendőrséggel egy közös akcióban megfogtam egy pedofilt. Ott állt tőlem tíz méterre, és amikor kipakolták a táskáját, benne volt egy plüssmackó. Ez az ember azt hitte, hogy 12 éves gyerekekkel fog találkozni”

- mesélte Osváth Zsolt.

Aztán kicsit egymásnak is feszült Hajdú Péter és az influenszer, mert a műsorvezető olyan politikai kijelentést tett a gyermekvédelemmel és a kormánnyal kapcsolatban, ami nagyon nem tetszett Osváth Zsoltnak, és a beszélgetés egy pontján Hajdú Péter már heves káromkodásba is kezd.

„Én nem gondolom, hogy a melegek veszélyesek lennének a gyerekekre, de azt viszont adom, hogy ez a kormány rengeteget tett a gyermekvédelem érdekében, és amikor kiderült ez a balhé, azonnal megbukott Varga Judit igazságügyi miniszter, aki ezt ellenjegyezte, és megbukott a köztársasági elnök”

- mire az influenszer:

„Te magad mondtad ki, hogy ezek az emberek nem azért buktak meg, mert rossz döntést hoztak, hanem azért, mert ez a rossz döntés kiderült”.

Osváth Zsolt azt is elmesélte, amikor öngyilkos akart lenni, mert olyannyira összeomlott lelkileg, hogy bevette az édesanyja gyógyszereit. Hajdú Péter összeszorult torokkal, néma csendben hallgatta vendégét, aki így kezdett bele a történetébe:

„Amikor mondtam, hogy az akkori szerelmem, akivel együtt voltunk, beleszeretett az egyik nevelőnkbe, közöttük kapcsolat van, akkor azt mondták, hogy én hülye vagyok, ebben az intézetben ilyen nem fordulhat elő. És tényleg elfordultak tőlem, bolondnak néztek, kinevettek – a felnőttek is –, azt mondták, hogy ez nem igaz, én képzelődöm, csak azért mondom azt, mert szerelmes vagyok a fiúba, tönkre akarom őt tenni meg a nevelőt. (...) A nevelő is mondta, hogy ez hülyeség. Hazamentem anyámhoz, bevettem a gyógyszereit”

A meghökkentő történet további részét a Beköltözve Hajdú Péter pénteki adásában hallhatjuk, amibe már az alábbi videóban is belenézhetünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás