promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűha: „Gyűlöllek, mint a sz*rt"- Szabó Zsófi egy magyar celebet küldött el melegebb éghajlatra
Borítókép:  RTL Klub Reggeli (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi a Balaton Sound VIP-jében küldött el egy ismert magyar celebet meglehetősen csúnya szavakkal a fenébe.

A Fókuszcsoport YouTube-csatornájának szülőatyja, Nagy Ádám az év utolsó heteiben indított útjára egy napi rendszerességű, reggeli hírkibeszélő-showt, ami hiánypótló műsor a legnépszerűbb videómegosztó magyar tartalmainak palettáján. 

Ádámhoz csatlakozott Szabó Márton, talán ismertebb nevén Csokker, és felhőtlen hangulatban vitatták meg kis országunk történéseit, gyakran közben aktuális híreket, cikkeket elemezve. Remek marketinges ösztönnel a „Jólvanezígy"-re keresztelt adásaikat Ádám fő csatornáján indították el, az újévre azonban saját channelt kapott, ahova bár egyelőre csupán pár műsort töltöttek fel, stabil 60 ezer körüli nézettséget produkálnak a videóik.

A napokban zajlott le összességében a Jólvanezígy 41. adása, amikor is Osváth Zsolt „furakodott be" közéjük, hogy egyfajta különkiadást rögzítsenek, ezúttal hárman. Szót ejtettek az Origóról, a TV2-ben Gizi néni jóslásáról, a közszereplők tűrési kötelezettségéről - illetve Zsolti elárult egy szaftos részletet Szabó Zsófival kapcsolatban.

[[c]]

Történt ugyanis, hogy a 2022-es Balaton Soundon összefütottak a VIP-ben, ahol a szőke szépség, Shane Tusup exe intézett néhány keresetlen szót Zsolthoz.

 - Emlékszel Ádám, hogy mit mondott nekem a Soundon, mikor bementünk a VIP-be?
 - Nem szépet, nem? 
 - Hát azt mondta, hogy gyűlöllek téged, mint a sz*rt. Konkrétan ezt mondta Szabó Zsófi, és ezután egy élő adásban találkoztunk, ahol neki szerződésbe van írva, hogy velem cukinak kell lennie"

- mesélte a meghökkentő történetet Osváth.

Arra utal szavaiban az egykori Való Világ-hős és mára már egyébként étterem-tulajdonos és sikeres YouTuber, hogy pár héttel később a Konyhafőnök műsorával kapcsolatban hívták be őt a Reggelibe, ahol az egyik műsorvezető vele szemben Miller Dávid mellett épp Szabó Zsófi volt. Kellemetlen.

Az ominózus Reggeli adása megtekinthető alább.

[[v]]

Az egyébként azóta sem derült ki, mi okozhatta Zsófi ellenszenvét a keményszavú YouTuberrel szemben, mindenesetre érdekes pillanat lehetett ez a tuc-tuc zene dübörgése közben a balatoni fesztiválon.

A Jólvanezígy műsorának a témával foglalkozó szegmensét megtekintheted az alábbi videóban, egészen pontosan akkor, ha 29:55 környékére tekersz.

[[v2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás