promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotók buktatták le a Bohém rapszódia sztárját, erre a barna bombázóra cserélte a szőke barátnőjét?

Lesifotók buktatták le a Bohém rapszódia sztárját, erre a barna bombázóra cserélte a szőke barátnőjét?

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Rami Malek dobta a barátnőjét, akivel már 5 éve együtt voltak.

A Mr. Robot című sorozatból is ismert Rami Malek az Éjszaka a múzeumban-, illetve az Alkonyat-szériában is feltűnt évekkel ezelőtt, de a nagy áttörést a 2018-as Bohém rapszódia című zenés életrajzi film hozta meg neki, amiben ő alakította a Queen legendás énekesét, Freddie Mercuryt. A színész annyira elképesztő alakítást nyújtott, hogy a munkáját Oscar-díjjal jutalmazták – itt lehet megtekinteni az alkotás magyar nyelvű előzetesét, hogy felidézzük, milyen jó volt benne:

Rami Malek azóta is egy kifejezetten nagy, felkapott név Hollywoodban, 2021-ben például ő volt James Bond könyörtelen ellensége a Nincs idő meghalni című nagy sikerű filmben, és jelenleg is láthatjuk őt a mozikban a zseniális Christopher Nolan új alkotásában, az Oppenheimerben, amiben ugyan nem igazán sokat szerepel, de így is hatalmas jelentőséggel bír a figura, akit megformál.

Rami Malek nagyon óvja a magánéletét, de annyit lehet tudni róla, hogy a Bohém rapszódia forgatásán beleszeretett abba a színésznőbe, aki Freddie Mercury szerelmét alakította, ez pedig sok ember szívét megmelengette. A világsztár és Lucy Boynton elvileg már 5 éve vannak együtt, de úgy néz ki, hogy titokban véget ért a kapcsolatuk – legalábbis erről árulkodnak a pletykák, illetve pár friss lesifotó, amiken egy másik nővel van.

A minap Londonban készült pár felvétel Rami Malekről, akinek a karján nem más csüngött mosolyogva, mint az a Rachel Brosnahan, aki hamarosan Superman szerelmét fogja alakítani James Gunn filmjében, és amúgy 2016 óta férjnél van.

Úgy tűnt a képek alapján, hogy nagyon közel állnak egymáshoz, sőt, akár még egy párt is alkothatnak, szóval elég nagy port kavartak a lesifotók, és jelenleg mindenki azt találgatja, hogy vajon mindketten elhagyták a párjukat, és titokban összejöttek, vagy csak nagyon jól összebarátkoztak az Amateur című film forgatásán – itt lehet megtekinteni a lesifotókat, amik alapján mindenki eldöntheti magának, hogy mit gondol:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak