promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Eltitkolta műtétjét Koncz Zsuzsa, fájdalmas dolog miatt hozta meg súlyos döntését

Eltitkolta műtétjét Koncz Zsuzsa, fájdalmas dolog miatt hozta meg súlyos döntését

Színes
Kategória fejléc

Nyomós oka volt annak, hogy így tett, meg is indokolta a legendás énekesnő.

Koncz Zsuzsa sosem rejtette véka alá véleményét, a 78 éves énekesnő bátran vállalja szakmai jellegű meglátásait akár a fiatalabb generációk stílusát illetően is. Korábban Azahriah kapcsán is kérdezték a véleményét, Friderikusz Sándor műsorában el is mondta, hogy mit gondol a Puskás Arénát egymás után háromszor megtöltő fiatal zenészről:

„Mindenkiről tudok, Azahriah-ra körülbelül egy évvel ezelőtt bukkantam rá, és akkor belehallhattam és úgy bólogattam, hogy mondom hát igen, ez is valami. Nekem egy kicsit ez hasonlított a 80-as évek eleji lakodalmas zenére, hát mondjuk lakodalmas rocknak, a Bugyi fivérek és a Csipkés kombiné. Nekem egyszerűen az jutott eszembe. Tehát vannak helyzetek, amikor a népzenét összekeveri ezekkel a ritmusokkal, az nekem nagyon idegen.”

Magánélete ugyanakkor más lapra tartozik, féltve őrzi minden egyes részletét, és ugyan a közelmúltban tisztázott egy nagyon fontos tényt Bródy János kapcsán, azzal is inkább védte a privát szféráját a pletykáktól.

Minden bizonnyal ez volt a célja akkor is, amikor kórházba került, de nem akarta, hogy a közvélemény tudjon róla.

Eltitkolta műtétjét, fájdalmas eset miatt döntött így:

"Felmerült, hogy mentővel hozzanak haza a bokaműtét után, de azt mondtam: jaj, csak azt ne! Nem akartam, hogy ez beszédtéma legyen. Éppen ezért borzasztóan megviselt, ahogy a sajtó állandóan napirenden tartotta a Cipővel történteket, a kórházba kerüléstől egészen az utolsó pillanatig. Szomorú volt ezt látni, ettől még jobban megrázott az egész" 

- idézett Album című könyvéből a Bors.

Az énekesnő Cipőről is megemlékezett:

„Így utólag az ember már tisztán látja, hogy Cipőt fiatal éveitől egész életében mennyire foglalkoztatta az élet kivédhetetlen múlandósága”

– fogalmazott.