promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah üzent Orbán Viktornak, fellángolhat az ellentét a triplázó arénasztár és a miniszterelnök között?

Azahriah üzent Orbán Viktornak, fellángolhat az ellentét a triplázó arénasztár és a miniszterelnök között?

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A miniszterelnök kihívójaként emlegették külföldi lapok a magyar zene új csillagát.

Talán kicsit messzire mentek, hiszen Azahriahnak egyelőre valószínűleg nem akar miniszterelnöki babérokra törni, az viszont kétségtelen, hogy sok ügyben felemeli a szavát, ami aztán rengeteg fiatalhoz elér, mindazonáltal a kimondott pártpolitizálástól igyekszik távol tartani magát.

Azahriah már korábban is sikeresen megtalálta azokat, akik vevők a friss hangokra, lévén YouTube csatornáján zenei karrierjének beindulása előtt is rengetegen követték már. A Puskás Arénás triplázás azonban bizonyította, más úton is képes akkora népszerűséget elérni, mint csak nagyon kevesen.

Baukó Attilára ma már külföldön is tényezőként tekintenek és nem elképzelhetetlen, hogy néhány éven belül Európa más országaiban is stadionokat töltsön meg. A Le Monde újságírója a backstage-ben is ott volt a zenésszel az egyik arénakoncerten, a róla készült portréban pedig jelentős közéleti hatásáról is szó esett.

Gyakorlatilag egyfajta ellenálló erőnek titulálják, és idéztek is tőle, miszerint szívesen látta volna a koncertjén a miniszterelnököt, de szerinte már nem neki kellene vezetnie az országot. A Le Monde munkatársa egyébként egészen odáig ment, hogy meglátogatta nagybátyját, Baukó Csabát, aki azt tanácsolta rokonának, hogy inkább tartsa meg magának a politikai véleményét, ugyanis ha jobban belemegy, az problémákat szülhet.

Ezzel egyébként nehezen lehetne vitázni, és Azahriah is inkább úgy vélekedik, hogy maradna a zenei pályán, ennek ellenére a közéleti megnyilvánulásai is jelzik, nem szabad félvállról venni sem a véleményét, sem pedig a hatását.