promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Borzongató démoni rituálé Azahriah koncertjén? Szinte senki nem szúrta ki, most itt a nagy leleplezés

Borzongató démoni rituálé Azahriah koncertjén? Szinte senki nem szúrta ki, most itt a nagy leleplezés

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Sátánista jelkép, vagy ártatlan stílusjegy? Korábban maga az énekes is beszélt erről a témáról.

Azahriah triplakoncertjére rengetegen reflektáltak a legkülönbözőbb nézőpontokból. A legtöbben még mindig azon vannak elhűlve, hogy lehet alig 22 évesen annyira sikeres valaki, hogy háromszor egymás után is megtöltse a Puskás Arénát.

Persze vannak olyanok is, akik egészen más megközelítést tartanak fontosnak, sokan például a koncerten viselt ruházatával vannak elfoglalva. Az már most teljesen világos, hogy a halászsapkát pillanatok alatt újra divatossá tette a magyar fiatalok körében.

Volt azonban valami más is, amit nagyon kevesen vettek észre a sok extrém díszlet között a triplakoncerten. Ez pedig egyfajta fátyol volt a sapka alatt, ami eltakarta az énekes arcát. Az Európai Közép alapító szerkesztője, Ertsey Attila meg is jegyezte közösségi oldalán az esetet, mint írta:

„Azahriah fején egy hitvesi fátyol, de ki a hitves? Egy biztos: nem Jézus Krisztus”

– utalva ezzel a fekete fátyolra, amit többen is valamiféle sátánizmusra utaló jelnek véltek, több színpadi díszlettel együtt.

Mások azonban élesen cáfolták ezt a teóriát:

„A hitvesi fátyol sohasem fekete, hanem fehér, lehelletfinom anyagból készül. A képen látható inkább lehetne gyász- vagy özvegyi fátyol, de ahhoz is túl durva inkább tűnik halászhálónak, lovagi sisakláncnak, börtön- vagy védőrácsnak, hamár mindenáron asszociációkat keresünk”

– írta az egyik hozzászóló.

Mindenesetre kifejezetten érdekes, hogy Azahriah – aki nem mellesleg YouTuberként kezdte pályafutását – néhány évvel ezelőtt még maga beszélt a zeneiparban megjelenő sátánista üzenetekről, illetve a különböző konteókról. Mindazonáltal ő maga is úgy gondolta, hogy hátborzongató összefüggések rejtőzhetnek a háttérben, példaként pedig a Led Zeppelin-től a Stairway To Heaven-t hozta fel.