promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Osváth Zsolt tényleg beszólt volna Azahriahnak? Kemény szavakkal reagált a triplakoncert után

Osváth Zsolt tényleg beszólt volna Azahriahnak? Kemény szavakkal reagált a triplakoncert után

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Sokan osztották a véleményét, a kissé sarkos felütés után azonban egész más irányt vett a poszt.

Azahriah megcsinálta, háromszor is megtöltötte a Puskás Arénát, százezrek láthatták élőben a gigakoncerteket. Rengeteg híresség volt kíváncsi a fiatal zenész produkciójára, többen pedig ki is fejtették véleményüket, közöttük volt Osváth Zsolt is.

„Nehéz ezt szavakba foglalni, mert sok féle érzés fog el amikor a srácokról beszélek. Háromszor megtölteni a Puskást nem kis dolog. De gerinccel, minőséggel, színvonallal és tartalommal már jóval nehezebb. Na jó, de sikerült? - hangozhat a kérdés”

– írta közösségi oldalán Osváth Zsolt.

Habár ez elsőre egy igen kemény odaszólásnak tűnik, valójában a folytatás feloldja a feszültséget, és végül kiderül, hogy Osváth is elismeréssel adózik Azahriah tehetsége és teljesítménye előtt:

„Azt gondolom igen! Köszönöm, hogy részese lehettem. Mindenkinek mást jelent a siker. Van akinek már beérni a munkahelyére is az, van aki csak kergeti. És közben elfelejti, hogy már a sikert vágyni is egy fajta siker. Annak a sikere, hogy nem elégszel meg azzal ami van és többet, remélhetőleg jobbat akarsz.”

„A tegnapi nap meghatározó marad számomra. Bizony! Mondhatni átjárta a siker. De nem csak a siker. Szavak, érzelmek, hangok, fények, illatok, pillanatok. Történelmi pillanatok? Sokunknak mindenképp! Felejthető? Aligha. Kell még? Hmm. Kétséget kizáróan! Köszönöm”

– fogalmazott.

Követői közül több ezren reagáltak az okfejtésre, a legtöbben pedig egyetértettek mondanivalójával:

„Fiatal, de nagyon öreg lélek. A srác egy géniusz. Nem is tudom volt-e Hozzá hasonló itthon a zenei életben....”

– írta az egyik hozzászóló.

Azahriah maga is felejthetetlen élményekről beszélt az utolsó Puskás Arénás koncert fináléjában, a videók tanulsága szerint pedig valóban élményekkel telve mehettek haza a rajongók.