promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutáldögös új nő tűnt fel Azahriah oldalán, a Puskás Arénás koncert előtt váltott barátnőt a sztár?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű szőkeség miatt rajongók ezrei féltékenyek.​

Baukó Attila, vagyis ahogy a legtöbben ismerik, Azahriah alig 22 éves, máris az egyik legbefutottabb hazai zenésznek számít. Mégis néhány hónapja mindenkinek leesett az álla, amikor egymás után három Puskás Arénás koncertet is bejelentett.

Korábban magyar előadó még csak meg sem közelítette ezt a fajta népszerűséget, és valószínűleg egy darabig nem is fogja. Habár több ezer eladó jegy kering a neten a triplakoncert előtt, ez ilyen mértékű érdeklődésnél teljesen természetes, az pedig biztos, hogy a napokban tízezrek indulnak útnak az ország legnagyobb stadionja felé, hogy élőben is hallhassák és láthassák kedvencüket.

Egy Puskás Arénás koncert persze egészen más léptékű, mint egy kisebb fellépés. Így aztán nem is meglepő, hogy százak dolgoznak azon, hogy minden rendben legyen este. A színpadkép, a hangosítás, a vizuális látványosságok mind-mind komoly szakértelmet igényelnek.

Aztán persze ott van a zenekar is, Azahriah ugyanis nem egyedül áll majd a színpadon, a háttérben a zenészek és a vokalisták egyaránt fontos részét képezik a fellépéseknek. Közöttük van Erdei Sára, a fiatal és tehetséges szaxofonos, aki már gyerekkora óta tudatosan készült a zenei pályára.

Sára a Lángoló Gitárok portréjában elmondta, hogy eleinte a klarinéttal próbálkozott, ám végül a szaxofon nyerte el igazán a tetszését, ugyanis nagyon dögösnek tartja azt, ám ha a szükség úgy hozza, érzékeny hangzású is lehet.

A sokoldalú hangszerhez sokoldalú zenész is kell, Sára pedig maximálisan oda fogja tenni magát a színpadon, ebben biztosak lehetünk. Tapasztalataira is bátran alapozhat, nem véletlenül vesz részt több projektben is, egyebek között Hobo korábbi életműkoncertjén is hallhattuk, most pedig Azahriah óriáskoncertjein is ott lesz a legfontosabb szereplők között.

Sára már egy képet is posztolt az Instagramon az egyelőre még üres Puskás Arénáról, ami péntek, szombat és vasárnap este 20 órától is megtelik élettel Azahriah és zenekara jóvoltából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás