promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah zenéjét a külföldiek ezzel az angol szóval jellemezték azonnal, amikor meghallgatták
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah zenéjére persze, hogy külföldön is felfigyeltek, el is mondták a véleményüket a számokról.

Azahriah manapság az egyik leghíresebb magyar előadó, akiért százezrek rajonganak idehaza, nagyszerű mutatója a Puskás Arénás koncertek, amelyek nagyon rövid idő alatt teltek be. Azahriah sokszor elmondja a véleményét is a publikum előtt, így teljesítménye messzemenően túlmutat a zenei szcénán. A sztár pedig nemrégiben új albummal jelentkezett, ezzel pedig alaposan meglepte a rajongóit.

Az album váratlanul érkezett, és a rajta lévő számok is néha egészen új irányba szólnak.

A Skatulya I április 18-án jelent meg, és persze sokan azonnal elkezdték pörgetni azt. A számok több nyelven is szólnak, a magyar mellett sok szót használ a spanyolból és az angolból is, de nincs ok parázni, hiszen a dalszövegek is elérhetők, így aki kíváncsi azonnal arra is, hogy miről énekel azokon a helyeken Azahriah, ami első hallásra kicsit nem annyira ismerős, az rögtön utána is tud nézni.

A YouTube-on pedig eközben egyre több olyan videó jelenik meg, amelyben külföldi youtuberek először találkoznak a magyar énekes, zenész és dalszövegíró alkotásaival. Ha nem is mindig értik, hogy miről énekel Azahriah, és nem is tudják elsőre eldönteni, hogy pontosan milyen nyelven énekel, a megállapításuk az a legtöbbször, hogy

unique, azaz, hogy egyedi.

A legtöbbször egy bizonyos Anthony Ray foglalkozott külföldről Azahriah zenéivel, ő gondosan elemezte is a számokat több videójában is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás