promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah barátnője az erkélyre kiállva mutatta meg méretes kebleit, az egzotikus szépségű Luna nem egy szégyenlős típus
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Luna kiállt az erkélyre, és kirakta hatalmas melleit.

Bár sokáig azt pletykálták, hogy Azahriah és egzotikus szépségű barátnője, Luna már nincsenek együtt, úgy tűnik, még ma is egy párt alkotnak. A szóbeszéd abból indult ki, hogy kikerült az internetre egy rejtett kamerás felvétel, amin Azahriah egy ToiToi vécé mögött közösült az egyik rajongójával. A félrelépés ellenére Luna megbocsátott szerelmének, és még most is együtt vannak.

Lunát annak idején az Éjjel-nappal Budapesten ismerhette meg az ország, mint Lali barátnője, és nem Azahriah az első híres férfi, aki udvarolt neki. Korábban együtt volt az egykori Való Világ-győztes Farkas Somával, aztán Pumped Gabóval kavart, majd csak ezután jött a képbe Azahriah.

Luna kétségkívül egy nagyon csinos, fiatal nő, aki nemrég elhatározta, hogy a természetes szépséget fogja hirdetni a közösségi oldalán, tehát a továbbiakban olyan képeket fog feltölteni magáról, amik nem lesznek retusálva.

„Nem hiszitek el, de van élet a FaceApp után! Amióta letöröltem az összes posztomat, csak szerkesztés nélküli képeket osztottam meg magamról... az elején kicsit izgultam, aztán láttam, hogy senki nem jegyzi meg sőt. Szóval ez már így fog maradni, sokkal könnyebb nekem is így, hogy nem kell órákat szerkeszteni, színezni, tökéletesíteni a képeket”

- írta korábban Luna, aki most egy igen bevállalós képet rakott ki magáról.

Azahriah barátnője ugyanis kiállt az erkélyre, széthúzta a köntését, és fürdőruhában mutatta meg méretes melleit. Luna kedvenc városából jelentkezett be, ami Mallorca szigetén található.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás