promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah bomba testű ecuadori barátnője felpolcolta a cicijeit, lélegzetelállító a rálátás a csodás testére
Borítókép:  Youtube - lunajoannamichelle9558
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ecuadorba utazott Azahriah állítólagos barátnője, párductestű szépség rabolta el a forradalmár szómágus szívét.

Lehetetlen vitába szállni azzal a ténnyel, hogy Azahriah jelenleg Magyarország egyik legnépszerűbb előadója. A zenéje újító, a szövege parázs, a jelenség és a hype ami pedig köré épült kikerülhetetlen. Ikonikus alakja a magyar zenei szférának és a három teltházas Aréna koncert mellett egyéb leg-ekkel is büszkélkedhet a fiatal eladó. Hamarosan európai turnéra indul, ahol több nagyvárost is meglátogat. Ha azonban az lenne a terved, hogy oda könnyebben bejutsz, esetleg még a sorban állást is elkerülöd, akkor tévedsz: mindegyik állomása sold out, tehát nem csak itthon kíváncsiak a zenéjére.

Most a szókimondását a színpadon kívül máshol is gyakorolhatta: a Pottyondy Edina szervezével létrejött tüntetés egyik fő húzóneve volt, ahol elmondhatta gondolatait és véleményét a közéletet aktuálisan foglalkoztató kérdésekről. Ilyen karrierrel a háta mögött és ennyi lehetőséggel a továbbiakat nézve sokakban felmerül a kérdés, hogy a fiatal énekes a magánéletében is hasonlóan is sikeres e? Nos, ha lehet hinni a pletykáknak, akkor jó ideje egy párt alkot Luna nevű kedvesével, aki egy egzotikus ecuadori szépség.

Megnyerő külseje és személyisége ellenére azonban nem volt mindig szerencséje a szerelemben, erről ebben a videójában beszél:

Bár a két fiatal hivatalosan nem ismerte el, hogy egy párt alkotnak, mindenki nyílt titokként kezeli kettőjük kapcsolatát. Olyan pletykák is felröppentek, hogy az énekes azért nem jelent meg személyesen a tüntetésen, mert éppen barátnőjével volt Ecuadorban, de biztosat erről sem lehet tudni. Luna korábban együtt volt a Való Világ győztes Somával, majd Pumped Gabóval, majd egy ecuadori fiúval is megpróbálta megtalálni a boldogságot, amíg végül (elvileg) megállapodott Azahriah mellett.

Luna felismerte a közösségi rendek önbizalomra gyakorolt romboló hatását, így összes korábbi fotóját törölte és ma már csak face app nélküli képeket tölt fel és a sminket is igyekszik visszafogni, hogy követői valóban az ő, természetes szépségű arcát lássák. Negatív kritikával még nem igazán illették, de nem is lenne mit: hosszú haja, barna szemei és csodás alakja magukért beszélnek, semmiféle szépítő effektre nincs szüksége.

A képet, melyen a lány gyönyörű szülőföldje látható, illetve Luna fürdőruhában itt tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás