promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Friderikusz Sándor legendás stúdiója, itt járt Azahriah is
Borítókép:  RTL - screen shot
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korábban benézhettünk a kulisszák mögé, itt zajlanak a felvételek.

A televíziós műsorvezető stúdiójába engedett betekintést a Fókusz stábja még korábban, itt zajlanak a felvételek a podcast műsorhoz, amelyben elképesztő nevek fordulnak meg, nem is olyan régen például a Puskás Arénát teltházas koncerttel háromszor is megtöltő Azahriah is a stúdióban járt a legendánál.

A magyar televíziózás kiemelkedő alakja még néhány évvel ezelőtt jelentette be, hogy befejezi a hagyományos tévéműsorok készítését, azonban még befejezte az akkor még RTL Klub-on futó "Életünk története" című sorozatot. Ezzel egyidőben már új projekteken is dolgozott.

Friderikusz Sándor a YouTube-on futó műsorában egy stúdiót használ, amit irodaként is funkcionál. Innen pedig elképesztően jó a kilátás Budapestre, hiszen kicsit felülről láthatjuk a várost.

Az új műsor bejelentésével egyidejűleg Friderikusz megnyitotta ritkán látott stúdióját a Fókusz kamerái előtt, ahol kiderült, hogy a stúdió az Astoriára néz.

A műsorvezető elmondta, hogy a televíziózás jelentőségének csökkenése miatt döntött úgy, hogy kilép a klasszikus tévéműsorok világából, mivel úgy érzi, a lényeges témák már nem kerülnek terítékre. Így új területeken kezd el tevékenykedni, független műsorkészítéssel foglalkozva.

Friderikusz Sándor podcast-csatornájára azóta a régebbi anyagok is sorra kerülnek fel, amelyekben visszaköszönnek a legendás műsorvezető legendás műsorai, illetve újra megnézhetjük a beszélgetéseket a világsztárokkal, többek között Jean-Claude Van Damme-mal is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás