promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Koncz Zsuzsa olyan furcsát mondott Azahriah-ról, hogy Friderikusz Sándor is csak pislogott rajta

Koncz Zsuzsa olyan furcsát mondott Azahriah-ról, hogy Friderikusz Sándor is csak pislogott rajta

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A legendás énekesnő ismeri az új generáció tagjait is, habár a véleménye nem volt túl hízelgő.

Azahriah kétségtelenül a legnépszerűbb előadó Magyarországon, és nemzetközi viszonylatokban is komoly teljesítmény, ha valaki háromszor képes megtölteni hazája legnagyobb arénáját.

Emellett több százmillióan hallgatták már meg a zenéit a legnépszerűbb videómegosztón, minden nagy fesztiválon telt házas koncertet ad, és Magyarországon kívül is turnézott már – még ha nem is akkora arénákban, mint a Puskás.

Természetesen nem lehet mindenki kedvence, ám a legtöbben még azok közül is elismerik a tehetségét, akik amúgy nem igazán rajonganak azért az amúgy nehezen meghatározható műfajért, amiben Azahriah kiteljesedett.

Az is teljesen normális, hogy az idősebb korosztály inkább marad azoknál az előadóknál, akiket fiatalon megkedvelt, közéjük tartozik Koncz Zsuzsa is, aki Friderikusz Sándor podcastjében maga is beszélt Azahriah zenéjéről, illetve arról, hogy ő maga mit gondol róla.

„Például ha hallasz egy Azahriah-t, ismered-e nem tudom én Beton.Hofit, vagy Dzsudlót, vagy Krúbit. Tehát, hogy ezeket te például hallgatod? Valamilyen szempontból viszonyítás neked?”

– tette fel a kérdést Friderikusz az énekesnőnek.

„Mindenkiről tudok, Azahriah-ra körülbelül egy évvel ezelőtt bukkantam rá, és akkor belehallhattam és úgy bólogattam, hogy mondom hát igen, ez is valami. Nekem egy kicsit ez hasonlított a 80-as évek eleji lakodalmas zenére, hát mondjuk lakodalmas rocknak, a Bugyi fivérek és a Csipkés kombiné”

– fogalmazott.

„Nekem egyszerűen az jutott eszembe. Tehát vannak helyzetek, amikor a népzenét összekeveri ezekkel a ritmusokkal, az nekem nagyon idegen”

– tette hozzá Koncz Zsuzsa, aki a beszélgetés során azt is elárulta, hogy milyen kapcsolat fűzte Bródy Jánoshoz, és miért nem alakult ki közöttük románc.