promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nem várt híresség mondta ki Azahriah-ról: még sohasem fogalmaztak így az arénasztárról

Nem várt híresség mondta ki Azahriah-ról: még sohasem fogalmaztak így az arénasztárról

Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Azahriah olyan helyről kapott véleményt, ahonnan legkevésbé várta volna.

Azahriah elképesztő koncerteket adott a Puskás Arénában. A visszajelzések, beszámolók alapján életre szóló élményt szerzett a rajongóinak a fiatal előadó. A koncertek után természetesen számos híresség is beszámolt a Puskás Arénában tartott fellépésekről, többek között Osváth Zsolti is, aki nemrég nyitotta meg saját lángosozóját.

Most nem várt híresség mondta el a véleményét Azahriah-ról, aki maga is ott volt az egyik koncerten az Arénában. A Cápák között műsorvezetője, Lilu az RTL-nek mondta el, hogy mit gondol az előadóról. Lilu fia is már 15 éves, és mindenképpen szeretett volna elmenni Azahriah koncertjére a Puskásba, és hát az édesanyja szerette volna teljesíteni ezt a vágyát. Persze a Cápák között háziasszonya nem csak gyermeke kedvéért ment el a zenei eseményre, hanem ő maga is kíváncsi volt rá, hogy ki ez a Baukó Attila, akiről ennyit hallani, és ennyit áradoznak.

Miután ott volt a koncerten, elmondhatta, hogy neki végtelenül imponál ez a tehetség és intelligencia, ami Azahriah-ból árad; nem beszélve arról, hogy ez a generáció már ilyen határozottan tud állást foglalni bizonyos kérdésekben. Lilunak szimpatikus az, hogy Azahriah nemcsak a színpadon vagy egy-egy dal formájában nyilvánítja ki a véleményét, hanem jófajta véleményvezérként kiáll, és azt hirdeti, hogy érdemes kicsit jobban körülnézni a világban.

Lilu úgy gondolja, hogy Azahriah nem csak egy zenész, egy előadó; az az egész selfmade, ahogy ő csinálta, jócskán túlmutat azon, amit más zenészektől megszokhattunk az elmúlt évtizedekben. Nem mellesleg szülőként is pozitívnak tartja, amit a zenész képvisel, és boldog amiatt, mert a gyermeke az ő zenéit hallgatja.

Csak azt bánja, hogy nem tudott igazán jót bulizni a koncerten, hiszen volt egy súlyos balesetet, és a lába még nem jött helyre teljesen.