promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, mi akadályozta meg Koncz Zsuzsa és Bródy János szerelmét, érzékeny kérdésre válaszolt az énekesnő
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan hitték, hogy kettejük között csodás románc szövődik, ám végül nem teljesedhetett be a szerelem.

Immár több mint hatvan éve annak, hogy Koncz Zsuzsa és Bródy Jánost először összesodorta az élet egy balatoni mólónál. Nem is lehetett volna ennél romantikusabb kezdete kettejük történetének, a fiatalok azonban sosem lehettek egymásé.

Évtizedes barátságuk nem fordult át szerelemmé, végül mindketten más mellett találták meg a boldogságot. Ennek ellenére is sokszor lehetett őket együtt látni, barátságuk mindvégig erős maradt, és azt is felidézték, hol kezdődött mindez:

„Vannak dolgok amikre az ember világosan emlékszik sok-sok évtized múlva is. Tehát speciel erre mind a ketten emlékeztünk elég jól”

– mondta az RTL kameráinak Koncz Zsuzsa az első találkozásról, aminek helyszínét tavaly óta már emléktábla is őrzi Balatongyörökön.

 

„Amikor itt a fiatal társaság kijött este a mólóra, akkor kérlelték a Zsuzsit, hogy énekeljen valamit, és mondta, hogy kíséret nélkül nem tud. És én akkor itt egy gitárral rohangásztam, mintegy jelezve, hogy van valami zenei affinitásom. Az idősebb fiúk elkaptak, hogy gyere öcsi, munkád lesz, Koncz Zsuzsit kell kísérned”

– emlékezett vissza Bródy, aki szerint az esti csillagfénynél egy szerelmes számot adtak elő először közösen.

De hogy nem szövődött ebből szerelem? Habár Koncz Zsuzsa nagyon ritkán beszél a magánéletéről, mint ahogy a családalapítás is egy olyan téma számára, amiről csak a legszűkebb körökben szólal meg, Friderikusz Sándor kérdésére, miszerint mi volt az oka annak, hogy nem lettek egy pár Bródy Jánossal, az alábbit válaszolta:

„Egy percig sem volt szerelem? Nem lett volna kézenfekvő bármelyikőtök számára, ha összekötitek az életeteket?”

-kérdezte Friderikusz.

„Az alkotói kémia működött, az egyébkénti meg nem. Volt egy idő, amikor a Bródy túl fiatal volt hozzám. Aztán most meg már öreg”

- válaszolta Koncz Zsuzsa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás