promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Budapesti fiatal nekifutásból rúgott hátba egy mozgássérült férfit, a rendőrök is közbeléptek

Budapesti fiatal nekifutásból rúgott hátba egy mozgássérült férfit, a rendőrök is közbeléptek

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc

Óriási felháborodás övezte a közösségi oldalakra is felkerülő videót.

Megrázó felvétel került elő a budapesti éjszakából, melyen az látszik, ahogy egy fiatalember nekifutásból megrúgott egy járókerettel közlekedő férfit, aki ennek következtében a járdára esett. Az esetről a fiatal egyik társa felvételt is készített, ami aztán felkerült a közösségi oldalakra.

Hatalmas felháborodást keltett a kegyetlen tett, amely a XV. kerületben történt, az emberek pedig egyszerűen nem értik, hogy lehet valaki ennyire gonosz, hogy egy szerencsétlen sorsú hajléktalannal ilyesmit művel.

A felzúdulás közepette gyorsan terjedni kezdett a szörnyű videó, ami mostanra százezrekhez jutott el, és hamarosan a hatóságok is foglalkozni kezdtek az üggyel. Miután nagy nyilvánosságot kapott a barbár cselekedet, a tinik megijedtek a felelősségre vonástól és bocsánatot kértek a férfitól, amit látványos ölelkezős fotókkal igyekeztek meg nem történtté tenni – inkább kevesebb, mint több sikerrel.

„A múltkori videó (Sziszkó bácsit aljas módon hátba rúgták) nagy port kavart itt Újpalotán, utána jártunk. A fiatalúr és a két videózó gyerek megtanulta a leckét”

– írták, hozzátéve, hogy az idős hajléktalannak „kutya baja” és hogy „szent a béke”.

A rendőrök is közbeléptek

A névtelen posztoló előbbi kijelentése könnyedén cáfolható, ugyanis a bántalmazott férfi megmutatta sérüléseit az RTL kameráinak, aki a karján és a könyökén is sebesüléseket szenvedett. Mint elmondta, bocsánatot kértek tőle, és bizsu ékszereket adtak neki.

A férfi elmondta, hogy mostanában sokan bántották, így már beletörődött a sorsába. Mint kiderült, a rendőrség garázdaság miatt indított eljárást és már azonosították a fiatalokat, ám még nem hallgatták ki őket. A szomorú esetet látva talán csak az ad némi reményt, hogy a férfinak többen is segítenek, a közeli étteremből például ételt kap.