promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A híres YouTuber gusztustalanul megalázott egy hajléktalant, most a fél világ ellene fordult
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A YouTuber megkérdezte a hajléktalant, hogy éhes-e, de aztán nem az történt, amire gondolsz.

Magyarországon nehéz megmondani, hogy mennyi a hajléktalanok száma, de 20-40 ezer ember lehet az, akinek nincsen otthona hazánkban. A többségben az a kép él, hogy ők bemennek a városba kéregetni, vagy aluljárókban húzzák meg magukat, de többnyire eldugott helyeken élnek.

A TikTokon sok videó van fent arról, hogy fiatalok segítenek Magyarországon a hajléktalanoknak, például ételt vesznek nekik, ruhát, vagy valamilyen mindennapos használati tárgyat, amire szükségük lehet.

A TikTok már valóban háttérbe szorította kicsit a YouTube-ot, ezért az ott tevékenykedő influenszerek – főleg a tengerentúlon – megpróbálnak minél vadabb videókat készíteni, hogy felfigyeljenek rájuk.

Az más kérdés, hogy mi történik akkor, ha ezzel már átlépnek egy határt, és a YouTube-ra feltett felvétel gusztustalan, vagy éppen ízléstelen lesz. Az Indy100 szúrta ki, hogy Trevon Sellers pontosan egy ilyen videót töltött fel, amit azóta már törölt, de Twitteren még meg lehet találni.

A YouTuber megkérdezi az egyik hajléktalantól, hogy éhes-e, majd vesz neki a Wendy's-ben egy menüt. Ebben volt Sprite, sültkrumpli, na meg baconös hamburger. Sellers ezeket végül nem adta át a hajléktalannak, hanem előtte elkezdte megenni.

Az influenszer végül elkezdett védekezni, hogy a YouTube-ra feltöltött videó teljese egészében megrendezett volt.

„Előtte megkérdeztem tőle, hogy elkészíthetjük-e ezt a videót, és beleegyezett, hogy szerepeljen benne. Adtam neki egy kis pénzt és ételt, mielőtt elkezdtük volna a felvételt”

- írta Sellers a botrány után.

Sokak szerint teljesen mindegy, hogy Sellers mit mond, gusztustalan dologgal próbálta felhívni magára a figyelmet. Persze akadnak olyan kommentelők is, akik szerint látszik a videón, hogy abszolút megrendezett. Nos, nézzétek meg, és döntsétek el!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás