promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Mobiltelefon leadásakor megszégyenített diák egy iskolában, a NASA felvételei Magyarországról - ezek voltak a legolvasottabb híreink

Mobiltelefon leadásakor megszégyenített diák egy iskolában, a NASA felvételei Magyarországról - ezek voltak a legolvasottabb híreink

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Ezek voltak a 36. hét legolvasottabb cikkei.

Ezen a héten is több érdekesség tematizálta a magyarországi közbeszédet, így voltak olyan cikkeink, amelyek kiemelkedtek nagyon a héten, a 36. héten 2024-ben. De ezek között olyan cikkeket is találtok, amelyek anna kellenére tettek szert óriási népszerűségre, hogy nem voltak benne nagyon a közbeszédben.

Íme tehát ezen a héten ezek voltak nálunk a legolvasottabb cikkek:

A NASA felvételeit felhasználva megmutatták, hogy az idei nyáron az aszály hogy változtatta meg hazánk földjét, elképesztő videó készült a változásról, a felperzselt magyar földről:

Vállalhatatlan dolog történt hazánkban, egy olvasói levelet közöltünk korábban:

Az iskolakezdés kapcsán is közöltünk egy olvasói levelet, amelyben egy fura téma kapcsán érkezett hozzánk a megkeresés:

Az előző hét vasárnap volt a Liverpool FC egyik legfontosabb meccs az angol bajnokságban, és a mérkőzés kapcsán érdekes dolgokat emeltek ki Szoboszlai Dominikkal kapcsolatban a szakértők. Volt egy momentum a meccsen, amely komoly nyomot hagyott sokakban.

Nevetséges tartozás miatt szállt rá a NAV egy fiatal srácra, egyre többen számolnak be hasonlóról, érdemes elolvasni a cikket:

Van egy külföldi oldal, amelyen mindig rangsorolják a különböző nemzetek ételeit, a legjobbakat és a legrosszabbakat is.