promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ez a magyar étel kapta a legrosszabb osztályzatot egy híres külföldi oldalon

Ez a magyar étel kapta a legrosszabb osztályzatot egy híres külföldi oldalon

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions

Érdekes listát frissített be a Tasteatlas nevű oldal.

Az elmúlt években hatalmas divat lett az interneten, hogy különböző nációk más nációk ételeit kóstolják meg. Olyan tradícionális ételeket néznek meg, amelyek alapjában különbözik attól, amelyek náluk nagyon trendik, felkapottak. Az eredmény természetesen általában elképesztő, és a reakciók is nagyon izgalmasak, hogy melyik azaz egy-egy ételkülönlegesség, amely magával ragadja a külföldieket, vagy éppen melyik azaz étel, amelyre inkább azt mondják, hogy inkább nem kérnek belőle többet.

Korábban több nagy oldal is készített ilyen videókat, amelyekbe a reakciókat megnézték. Az amerikaiaknak például a csirkepörkölt bejött, szerették nagyon ezt a magyar ételt, de persze voltak olyanok is, amelyek nem váltottak ki csodálatot belőlük.

A Tasteatlas nevű oldal most egy listát készített, amelyre a legkevesebb pontot, a legkisebb osztályzatot kapott magyar ételek kerültek fel. Érdekes megnézni, hogy melyek vannak a lista elején, és melyek kerültek inkább a végére.

Melyik az első, amelyik a legkevesbb pontot kapta?

Nos, ez a pacalpörkölt, amely az ötböl három csillagon áll.

Ezt követi rögtön a második helyen meglepetésre a mákos tészta, majd harmadik helyen a borleves. A nagyedik a krumplileves, míg ezek után jön a Stefánia szelet.

A lsitán amúgy rajta van többek között a kókusz kocka, a vadas és a haltepertő is. Itt tudtok nézelődni további magyar ételeket és listákat a Tasteatlas oldalon, amelyeknek köze van a magyar gasztronómiához.