promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbán Viktor megbocsátott Azahriahnak, úgy tűnik ismét szent a béke az arénatriplázó sztárénekes és a miniszterelnök között, alaptalannak tűnnek a korábbi híresztelések
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Orbán Viktort nem zavarja, hogy a népszerű énekes gyakran fogalmaz meg rendszerkritikus sorokat.

A honi internet egének egyik legszórakoztatóbb része - ez politikai pártállástól, beállítástól függetlenül is ki merjük jelenteni - Orbán Viktor TikTok oldala. A miniszterelnök kommunikációs stábja minden követ megmozgat, hogy működő mémeket gyártsanak az miniszterelnök oldaláraa, és ez néha sikerül is nekik, korábban több ízben is beszámoltunk róla, például mikor nindzsákhoz, vagy a 80-as évek népszerű tévésorozatához, a Szupercsapathoz hasonlították a kormányt, de az is előfordult, hogy nem ismerte fel a saját minisztereit.

A magyar közéletben azonban semmi sem lehet botránytól mentes, és így volt ez Orbán Viktor TikTok oldalával. A miniszterelnök oldalára korábban több olyan videó is felkerült, ami valamiképpen kapcsolódott Azahriahoz. 

Baukó Attila jelenleg minden bizonnyal az ország legnépszerűbb előadója, már amennyiben ezt le lehet mérni az arénakoncertek számával, a fiatal énekes ugyanis május végén három nap alatt háromszor is megtölti majd a sportcsarnokot. Azahriah sikere még Orbán Viktorhoz is eljutott annak idején, és volt olyan videója, ami alatt egy Azahriah szám volt hallható, miközben viccesen utalt a telházra.

Az "interenetes románc" azonban kissé megromlott azután, hogy Azahriah, akiről már csak a dalszövegei és a nyilatkozatai alapján is lehetett tudni, hogy nem különösebben nagy rajongója Orbán Viktornak és a kormánynak, nyilvános szerepet vállalt egy politikai rendezvényen, miután kirobbant a kegyelmi ügy, ami - többek között - Novák Katalin és Varga Judit lemondását hozta magával. Azahriah nem tudott személyesen részt venni a gyermekbántalmazás elleni februári tüntetésen, de videóval üzent a résztvevőknek.

Szemfülesebb internetezők ekkor szúrták ki, hogy a teltházas TikTok videó lekerült a miniszterelnök oldaláról, aminek a pontos okát akkor csak találgatni lehetett, magától értetődőnek tűnt, hogy a nyílt politikai szerepvállalás miatt döntöttek a törlés mellett, de valójában nem lehet tudni, lehet más állt a háttérben.

A korábbi feltételezésekre rácáfolva azonban Orbán Viktor TikTok oldalára újabb videó került fel, amiben a miniszterelnök Azahriáról beszél, ami azt jelenti, hogy a miniszterelnök vagy elásta a csatabárdot, vagy korábban is csak valami másról lehetett szó, és Orbán Viktort nem is érdekli, hogy Azahriah kivel szimpatizál. A legújabb videóban legalábbis úgy beszél az énekesről, mint egy lelkes kisgyerek:

"Van ez a param-param, nem tudom, hogy kell pontosan mondani. Ez az új csillag, az Azahriah nevű csávónak van ez a dala, azt időnként meg szoktam nézni. Tegnap este is megnéztem, futballpályás verziót szeretem a legjobban"

A RAMPAPAPAM valójában egy DESH szerzemény, aki szarkasztikus dalszövegeivel még rendszerkritikusabb hangokat szokott megütni, mint Azahriah, de talán nem is várható el a miniszterelnöktől, hogy ilyen mértékben tisztában legyen a hazai hip-hop szcénával. Az említett "futballpályás verzió" itt tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás