promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titkos alagút a Nyugati pályaudvar alatt, Vadon Jani obszcén búcsúja, a Farm VIP kiszivárgott győztese - Íme a hét legolvasottabb cikkei
Borítókép:  Rádió 1
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bár már nyakunkon a karácsony, így sem volt hiány izgalomból, már ami a hét legfontosabb híreit érinti.

Nagy port kavart nemrégiben, amikor kiderült, hogy Vadon Jani kilép a Rádió1 Balázsék című műsorból, hogy a hajnali kelések helyett inkább a régóta dédelgetett vágyait és terveit váltsa valóra. A műsorvezető távozása nagyon sok embert érdekelt, így nem csoda, hogy legolvasottabb cikkeink között volt az a hír, hogy mely szavakkal búcsúzott Jani a rádióhallgatóktól.

Nagyon szépen köszönünk neked mindent! Mindig lesz neked egy szabad mikrofon, ha erre jársz!

- mondta búcsúzásképpen barátjának Balázs, az utolsó szó jogán pedig Jani az alábbi cikkünkben olvasható mondatokkal búcsúzott el a hallgatóktól.

Szintén sok olvasónkat érdekelte a Nyugati pályaudvar alatt rejtőző titkos alagútrendszerről szóló cikkünk, amelyben egy több évtizede húzódó rejtélyről rántottuk le a leplet. Mint kiderült, a Duna alatt az első közműalagút az 1940-es évek elején épült meg, ám nem csak a folyó alatt, hanem a Nyugati pályaudvar alatt is húzódik egy. 

Erről pedig egy videó is felkerült a TikTok-ra, ahol bemutatják, hogy pontosan hol lehet rábukkanni a föld alatti rendszer bejáratára. Egészen pontosan a Westend alagsori bejárata mellől indul a folyosó és az éppen lezárt gyalogos aluljárótól balra húzódik.

Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata már régóta téma, így nem csoda, hogy a csinos táncosnő szexi fotója szintén sok embert lázba hozott. A rajongók egyenesen odavoltak Anna Instagram-oldalára feltöltött szexi fotójáért, annak ellenére, hogy a Dancing with the Stars műsorában is többször lehetett rajta látni dögös és sokat mutató ruhát. Rengeteg dicsérő kommentet lehet találni a feltöltött fényképe alatt, férfi követői  pedig sorra halmozták el mindenféle szívvel és bókkal. 

Az Aldi csinos pénztárosának kiléte is sok olvasónkat érdekelte, nem meglepő módon. Az Aldi egyik reklámjában a Mikulás étolajat vesz, hogy könnyebben csússzon le a kéményen, aztán egy másikban bejglit majszol a kasszánál. Mi pedig, kiderítettük ki az a fiatal pénztárosnő, aki kiszolgálja a Mikulást. Cikkünkből kiderült, hogy  A 32 éves Pájer Alma Virág az RTL nézőinek is igen ismerős lehet a csatornán futó egyik népszerű sorozat révén.

A hét legolvasottabb cikkei közé egy sokunkat érintő hír is bekerült, miszerint az Európai Unió energiaügyekért felelős minisztereinek tanácsa politikai megállapodásra jutott az energiaárak visszaszorítása és az ellátásbiztonság biztosítása érdekében. Mint kiderült , a megújuló energia elterjedésének felgyorsítását célzó keret az energiaválság kezelését, az EU orosz fosszilis tüzelőanyagoktól való függésének csökkentését és az EU éghajlatpolitikai célkitűzéseinek előmozdítását szolgálja.

Utoljára, de nem legutolsó sorban olvasóinkat rendkívüli módon érdekelte az a hírünk, miszerint már előre kiszivárgott a Farl VIP idei évadának győztese. Miután néhány napja Rippel Feri kiesett a műsorból, az információkat már tavaly is kiszivárogtató illető visszatért, és az idei évad döntőjével kapcsolatban is érdekes hírekkel szolgált.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás