promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor összeköltözött a párjával, a Sztárbox versenyzője visszalépett, a Farm VIP egyik adása pedig tömeges felháborodást keltett a héten
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a héten arra voltak a legtöbben kíváncsiak, hogy miért lépett vissza a Sztárbox versenyzője, de Krausz Gábor, Köllő Babett és Szoboszlai Dominik is rengeteg embert érdekelt.

A Sztárbox visszalépett versenyzője érdekelt a legtöbb embert ezen a héten, ugyanis kiderült, hogy eredetileg egy olyan személy is ringbe lépett volna, akit most is láthatunk nap mint nap a Farm VIP adásaiban. Az író egy kérdezz-felelek videót készített a közösségi oldalán, itt kérdeztekrá, hogy sokat gondolkodott-e azon, hogy elfogadja a tv2 felkérését. Itt derült ki, hogy a Sztárboxra is készült, de végül másfél hónap felkészülés után lemondta a szereplést és visszalépett.

Rengetegen kiakadtak a csatornára, amiért a Farm VIP-et a meghirdetett időpontnál sokkal hamarabb kezdték el sugározni, ráadásul úgy, hogy folyton változtatják a műsorprogramot. Így sokan lemaradtak a kedvenc műsoruk elejéről, amiben leginkább Rékasi Károly produkálja magát látványosan, legalábbis sok nézőnek ez a véleménye, hogy nagyon furcsán viselkedik az egykori Barátok közt szereplő, mintha nem találná a helyét Tom Cruise magyar hangja.

Krausz Gábor idén jelentette be, hogy (volt) feleségével, Tóth Gabival elválnak és a sztárséf egyik pillanatról a másikra Magyarország védence lett, mindenki őt akarta vigasztalni, bátorítani. Így az életében éppen a legjobbkor csöppent bele Anna, akivel elmondásuk szerint az első héten csak beszélgettek, éppen azért, mert nem akarta erőltetni Gábor gyászát és szerette volna ha partnere komfortosan érzi magát.

A magyar labdarúgó-válogatott a a múlt héten elképesztő sikert ünnepelhetett: az 1986-os, Mexikóban megrendezett világbajnokság után a jövő évi EB lesz az első olyan torna, amire pótselejtező nélkül, egyenes ágon jut ki a csapat. Szoboszlai Dominik azonban egyre többször megesik, hogy nem csak a pályán hívja fel magára a figyelmet. A fiatal tehetség sosem vetette meg a luxust, és ez most sem volt másként, annyi pénzt költött, amiből sokan már egy lakást is megvásárolhatnának.

A TV2 népszerű műsora a Sztárban sztár ismét rengeteg izgalmas pillanatot tartogatott a nézőknek: a fantasztikus produkciók mellett a zsűri ismét magára vonta a nézők figyelmét. A szokásos adok-kapok és csipkelődés, érzelmes pillanatok mellett egy szokatlan részlet foglalkoztatja most a közvéleményt.

Szoboszlai második góljánál olyat hallhattunk a tévében, amiről sokan lehet, hogy lemaradtak, mivel valószínűleg kicsattanó hangzavarban ünnepelték a találatot. Hajdú B. István ismét sziporkázott, olyat mondott a második gól után, utalva arra is, hogy Szoboszlai két góljával fordítottunk, illetve hogy majd felrobbant a stadion a hangoktól és az örömtől:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás