promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra szürreális műsora, Sylvester Stallone magyar beszéde, Szoboszlai Dominik ikertestvére mellett sem mentek el szó nélkül a magyarok
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a héten elképesztően sok minden történt és ez nincs másképp a tévéműsorok tekintetében is. A heti legnépszerűbb cikkek is valamelyik csatorna népszerű műsorához kötődnek, Ördög Nóra és az Ázsia Expressz vitt mindent. 

 

Ördög Nóra tartolt a héten, méghozzá az Ázsia Expresszel. A nézők az elmúlt napokban láthatták utoljára a műsor részeit, ami pénteken végleg véget is ért. Előtte azonban valami olyan furcsa dolog ment le a tévében, amely hallatán szinte mindenki felhúzta a szemöldökét. Egy ősi maja játékot játszott a párok, Ördög Nóra pedig úgy konferálta fel ezt az egészet, hogy amikor a maják játszották, akkor bizony a győztesnek kitépték a szívét.

Az is lázban tartja a nézőket, amikor lekerül egy műsor a tévében, a helyére pedig egy új érkezik. Így történt ez a héten is, november 27-én véget ért a Házasodna a gazda című reality az RTL-en, helyére pedig Árpa Attila műsora kerül. Hétfőtől már láthatják a magyarok az Árulók adásait, amelyben több híresség is feltűnik majd. 

Sylvester Stallone még mindig képes újat mutatni, akiről nemrég a Netflix mutatott be egy életrajzi filmet. A magyarokhoz azonban az Ö.K.Ö.L. című alkotás állhat közel, ugyanis ez a film sok magyar vonatkozást tartalmaz. Sőt, egy olyan rész is van benne, amikor a semmiből a világhírű színész átvált és magyarul kezd el beszélni. Nem hiába, Sly egy magyar-amerikai származású férfit alakít benne. 

Néha előfordulnak megdöbbentő esetek az életben, erről tanúskodott az a cikkünk is, amely arról szólt, hogy milyen bonyodalmak adódhatnak a szomszédunkkal. Ha valaki azt gondolja, hogy a férje jár át a szomszédasszonyhoz, gondolja át a dolgot, lehetséges, hogy valami még rosszabb és megdöbbentőbb dolog derül ki a végén ebből. 

Szoboszlai Dominik is könnyen a középpontba került, méghozzá a testvére miatt. Kevesen tudják ugyanis, hogy a sztárfocistának van egy kishúga, akit mindennél jobban szeret. Ebből azonban adódik a kérdés, hogy lehet Dominiknak még egy ikertestvére is lehet? Van ugyanis egy modellként tevékenykedő fiatalember, aki kísértetiesen hasonlít rá. 

A hétvégi élő műsorok közül sokan szeretik a Sztárboxot is, amely kapcsán kiderült, hogy volt olyan versenyző, aki visszalépett a felkéréstől. Lakatos Levente a közösségi oldalán vallotta be, hogy bár eleinte elfogadta az RTL felkérését, másfél hónap edzés után rájött, hogy a Sztárbox valójában nem neki való. Végül a TV2 felkérését elfogadta, így látható lesz majd a Farm VIP legújabb évadában. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás