promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szürreális, amit leadtak a TV2-n főműsoridőben, a nézők nem hitték el, hogy Ördög Nóra miket mondott az Ázsia Expresszben
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra olyan szürreális dolgot mondott az Ázsia Expressz adásában, hogy mindenki elképedt.

Nemsokára kiderül, hogy ki lesz az Ázsia Expressz győztese, de addig még különböző feladatokat kell megoldaniuk a versenyzőknek. Egészen pontosan már csak pár nap van hátra, november 17-én, vagyis most pénteken vége szakad az utazós műsor idei évadának. 

Az előző adásban egy igencsak furcsa és szürreális játékot kellett játszania a sztárpárosoknak, főleg Ördög Nóra szavai után szaladt fel mindneki szemöldöke, a tévénézők is igencsak meglepődhettek. 

Ebben a fura játékban Hegyes Berci és párja Vágner Fanni, valamint Kempf Zozo és Pető Brúnó vehetett részt, és az úgynevezett arany jokerért harcoltak meg, ami egymillió forintos nyereményt jelentett az egyiküknek. A mérkőzés egy ősi maja labdajátékon alapult, ahol a párok nem használhatták a kezüket, sem a lábukat. A lényege, hogy az nyer, aki a legtöbbször át tud juttatni egy labdát egy felállított körön. A tévénézőknek első ránézésre a Harry Potterből ismert quidditch juthatott eszükbe minderről. 

„Amikor a maják játszották annak idején, hatalmas elismerés volt, hogyha valaki megnyerte ezt a játékot és az a megtiszteltetés érte, hogy feláldozhatták őt egy ilyen meccs után. Kitépték a szívét, képzeljétek el”

- fogalmazott drámaian Ördög Nóra a meccs előtt, majd megnyugtatott mindenkit, hogy ezennel nem lesz ennyire kegyetlen a játék. 


Azért Nóra még tartogatott meglepetéseket ezután is, ugyanis bejelentette, hogy nem lenne elég izgalmas, ha csak két páros játszik egymás ellen. Végül Berciékhez és Brúnóékhoz is csatlakozott két-két ember az Ázsia Expressz versenyzői közül. 

Zozo annyira belelendült a játékba, hogy a műsor felvevéséhez használt kamerákat is sikerült leütnie. A játékot végül Zozo és Brúnó nyerte meg, az énekes ugyanis annyira belejött a meccsbe, hogy szinte nem is tudott hibázni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás