promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
100 éve töröltek egy magyar betűt, 400 éve pedig kék volt a magyar zászló, de Bud Spencer lánya sem hagyta szó nélkül a magyarokat
Borítókép:  Profilmedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazán hazafias hangulatban telt a hét, a legolvasottabb cikkek között több alkalommal is saját történelmünkre voltunk a legkíváncsibbak ezek a héten.

Még ma is sokaknak feltűnhet, hogy van egy magyar betű, ami kikopott a 20-as években, előtte viszont jó sok helyen találkozhattunk vele, főleg. Ezen a héten toronymagasan ez érdekelt a legtöbb embert. Sokan azt kívánják, hogy bárcsak az elipszilonos J is erre a sorsra jutna, azonban ez elég valószínűtlen.

Krausz Gábor óriási versenyben van párjával, Mikes Annával a Dancing with the Stars adásaiban, és a múlt héten a műsorban beszélt róla, hogy milyen nehéz volt a nyár a Tóth Gabitól való válás miatt. A teljes felvételt vissza tudjátok nézni az erről szóló cikkünkben, azóta egyébként Tóth Gabi részletes interjút is adott a viharos szakításról.

Gombos Edinát sokáig volt az Aktív műsorvezetője a TV2-n, rengetegen emlékezhetnek rá még ma is, és egy időben Várkonyi Andreával is remek kapcsolatot ápolt, azonban mostanra olyannyira elmérgesedett a kettejük közti viszony, hogy Várkonyi még az esküvőjére sem hívta el. Mi történhetett?

Nincs még egy ország, ami annyira imádja Bud Spencert, mint Magyarország, mellettünk legfeljebb a kelet németek vagy az olaszok rúghatnak labdába. A labdás hasonlat találó, mivel ezúttal a futballvilág kapcsán szólalt meg Bud Spencer lánya, pontosabban oda kommentelt egy fotó alá. Lehet a rajongás kölcsönös, mert a komment magyar nyelven íródott.

Épp csak lecsúszott a képzeletbeli dobogóról az a hír, miszerint a történelem folyamán volt olyan időpont, mikor a magyar zászló színe nem tartalmazta a ma ismert trikolor egyik kompetensét sem. De akkor mégis milyen színű volt a zászló? Nagy érdeklődésre számot tartó cikkünkből ez is kiderült:

Jákob Zoli igencsak elcsodálkozott, mikor A Nagy Ő egyik versenyzőjéről kiderült, hogy terhed. De kitől? Lehet hogy Jákob Zoli az apuka, és ezért lepődött meg ennyire? Ha így lenne, az rendkívül kényes lenne, több szempontból is. Az igazság végül nem váratott sokat magára, hamar kiderült, hogy Jákob Zoli néz-e az apai örömök elé, vagy sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás