promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos figyelmeztetés jött az OTP-től, leváltották Johnny Deppet
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos hírt közölt az OTP, bevállalós kép került elő Herceg Erikáról és Nyári Diáról, Hajdú Pétert megverték, Johnny Deppet pedig leváltották. Heti hírösszefoglaló.

Az OTP ügyfelei számára rendkívül fontos figyelmeztetést adott ki a bank. Az utóbbi időszakban tapasztaltak miatt jobbnak látták, ha azonnali lépéseket tesznek, és tájékoztatják róla az embereket.

Ruhátlan fotók kerültek ki a Baywatch őzikeszemű színésznőjéről. Alexandra Daddario a magyarok között is nagy népszerűségnek örvend, ami nem csoda, hiszen jelenleg ő Hollywood egyik legszexibb sztárja.

Herceg Erika mostanában nem igen aktív a közösségi oldalán, azonban ha kicsit belepörgetünk a fotóiba, akkor nagyon sok pikánsat találhatunk közöttük. Korábban például olyan képet is kiposztolt, amin átlátszó ruhában pózolt.

Lebukott a TV2, megint belehazudtak a nézők szemébe, és még csak nincs is lelkiismeret-furdalásuk miatta. Persze tisztában vannak azzal, hogy mi folyik náluk, de állításuk szerint mindez nem titokban történik.

Tettlegességig fajult Hajdú Péter műsora. A Frizbi egyik adásában a műsorvezető annyira felidegesítette a beszélgetőtársait, hogy azok leöntötték őt vízzel, aztán mikor Hajdú kiment utánauk a színfalak mögé, megverték őt.

Nyári Dia a Lupa-tónál mutatkozott, de melltartó nélkül. A színésznő hiányos öltözékben, mégis teljesen felöltözve sétálgatott a homokos parton, és erről több kép is készült.

Johnny Depp nélkül készülhet el a következő Karib-tenger kalózai, ami bár nem egy hivatalos folytatás lesz, de így is szorosan kapcsolódni fog az eddigi történésekhez. Ráadásul Jack Sparrow szerepét egy magyar színész veszi át, aki tökéletesen hasonlít Deppre, és egy az egyben le tudta másolni a kalózkapitány jellegzetes mozdulatait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás