promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika áttetsző ruhában állt a kamerák elé, mindenkit letaglózott az észveszejtő látvány
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon bevállalós kép készült az X-Faktorból ismert Herceg Erikáról.

Az Ukrajnában született Herceg Erika egy nemzetközileg ismert, sikeres énekesnőnek számított, mielőtt tavaly feltűnt mentorként a magyar X-Faktorban. Először sokaknak nem tetszett, hogy egy itthon szinte teljesen ismeretlen ember ül ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás-Dallos Peti mellett a műsorban, ráadásul a világsztár néha eléggé kiakasztotta a nézőket, de végül sikerült szinte mindenkit meghódítania.

Herceg Erika nemcsak a hozzászólásaival és a személyiségével vette le az embereket a lábukról, hanem az ellenállhatatlan szépségével is. Az is ezt bizonyítja, hogy a kommentek alapján sokan kizárólag azért nézték annak idején az X-Faktort, hogy láthassák az énekesnőt a különböző, egész figyelemfelkeltő ruhakölteményekben, amikben szinte ragyogott – elég mély nyomot hagyott maga után, az biztos.

Aki követi Herceg Erikát Instagramon, az pontosan tudja, hogy mostanában nem igazán aktív a híresség – sőt, kifejezetten ritkán posztol, ezzel pedig eléggé elszomorítja a hűséges rajongóit, akik többet szeretnének hallani róla.

Annyi kiderült már, hogy Herceg Erika is fel fog tűnni a SIX nevezetű koncertmusicalben a Madách Színházban, de ennél többet sajnos nem tudunk a terveiről, mivel nem igazán osztja meg azokat a nyilvánossággal – mivel idén az X-Faktor helyett a The Voice című tehetségkutató műsort adja majd az RTL, így egyelőre nem fog visszatérni mentorként a televíziók képernyőjére a csinos híresség.

Herceg Erika profilja amúgy tele van tűzforró, egészen bevállalós fotókkal, hiszen van, amin áttetsző ruhában pózol, és olyan is akad, amin bikiniben, vagy hatalmas dekoltázst villantva láthatjuk őt – itt lehet megnézni egy miniválogatást az énekesnő vadító képeiből, amikkel az egész országot megbabonázta, amióta csak először megláttuk őt tavaly a nagy sikerű X-Faktorban:

Akit pedig érdekel, az itt megnézhet egy érdekes interjút Herceg Erikával, aki még az X-Faktor vége előtt beszélgetett Palikékkal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás