promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljes döbbenet: így nézett ki Herceg Erika a plasztikai műtétek előtt
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Teljesen felismerhetetlen Herceg Erika a plasztikai műtét előtti fotóján.

Az X-faktor új női mentora, Herceg Erika Ukrajna és Magyarország határán született, Kisdobronyban. Miután lediplomázott, Kijevbe költözött, ahol fehérneműmodellként kezdett el dolgozni; ezután készültek róla fotók a Playboy ukrán verziójában. Herceg Erika akkor már több plasztikai műtéten is átesett, 24 évesen közel sem hasonlított már arra a lányra, aki annak idején a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Közgazdasági és Gazdálkodási Tanszékén tanult.

Herceg Erikában komoly lelki sebeket hagytak a gimánziumi évek, mivel súlyfeleslege miatt csúfolták az osztálytársai. Drasztikus fogyása akkor kezdődött, mikor call centerként és pincérnőként dolgozott egyszerre. Ebben az időszakban az X-faktor mentorának enni sem volt ideje a sok munka mellett, így aztán a 80 kilós testsúlyából 30-at gyorsan le is adott.

Az első plasztikai beavatkozására ezután került sor. Mellműtétjére már a főiskolai években elkezdett gyűjteni, de végül az akkori párja finanszírozta meg neki a kebelnagyobbítást. Ezután az arcán végeztetett kisebb-nagyobb beavatkozásokat: keskenyebb lett az orra, feltöltette az ajkát, és többször botoxoltatta a homlokát is.

Herceg Erika ma már csak árnyéka régi önmagának: természetes, barna hajszínét teljesen felváltotta a szőke festés, az ukrajnai születésű énekesnő semmilyen formában nem emlékeztet arra a lányra, aki annak idején volt.

Egy orosz oldal korábban közzétette, hogy milyen is volt Herceg Erika a fogyás és a plasztikai műtétek előtt, és bizony tényleg nem lehet sok hasonlóságot találni a két kép között. Ha nem tudnánk, hogy mindkét fotón ő szerepel, nem is gondolnánk, hogy az énekesnőnek köze lenne a bal oldalon lévő hölgyhöz.

Így nézett ki régen Herceg Erika:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás