promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyári Dia hiányos öltözékben mutatkozott a Lupa-tónál, rögtön lefotózták
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nyári Dia felül elfelejtett felvenni valamit.

Nyári Diát sokan a Barátok közt Hannájaként ismerhették meg még 2010-ben, és egészen 2018-is kiemelt szereplője volt az RTL napi sorozatának. Ezt követően szerepelt a Hotel Margaret-ben, a Keresztanyu-ban, legutóbb pedig a Drága örökösök - A visszatérésben.

Nyári Dia még csak 29 éves, de már boldog édesanya és feleség. Férjével évekkel ezelőtt szólították meg egymást az utcán, majd szerelembe estek, és azóta is elválaszthatatlanok. Egy közös gyermekük született eddig, aki a Kovács-Nyári Zétény nevet kapta.

Diát mostanában egyre ritkábban lehet a televízióban látni, viszont rendszeresen oszt meg képeket a közösségi oldalán, így aki tudni akarja, mi történik éppen vele, érdemes bekövetnie. Legutóbb olyan fotókat tett közzé, amik a Lupa Beach-en készültek a tóparton.

Dia itt nem akármilyen szettben látható. Bizonyos szempontból nyugodtan nevezhetjük ezt hiányos öltözéknek, hiszen a ruha alatt szemmel láthatóan nem visel melltartót, de furán is nézne ki, ha még a pántok ott lennének a vállán. Az egyik kommentelőnek annyira megtetszett a színésznő felsője, hogy meg is kérdezte tőle a kommentszekcióban, hogy hol lehet ilyen beszerezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás