promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megverték Hajdú Pétert, óriási botrányba fulladt a stúdiófelvétel - Majd jött egy váratlan fordulat
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ekkora balhéra még nem volt példa a magyar televíziózásban.

Hajdú Péter egy megkerülhetetlen alakja a magyar médiának még úgy is, hogy a visszajelzések alapján majdnem annyi rosszakarója van, mint rajongója. Eléggé megoszlanak a vélemények a híresség műsorvezetői képességeivel kapcsolatban, de az biztos, hogy nagyon sikeres, és az utóbbi években rengeteg maradandó pillanattal ajándékozta meg a nézőket – bár van, ahol túlment egy határon.

Sokáig a balhéiról volt híres Hajdú Péter, hiszen rengeteg vendégének nem tetszett, hogy néha egészen meghökkentően bátor kérdésekkel „támadja” őket, ezzel elég kellemetlen helyzeteket generálva. Vannak olyan celebek, akik bírják ezt, és persze olyanok is akadnak, akik nagyon nem. Nos, a legendás humorista, Markos György az utóbbi kategóriába tartozik egy 2013 decemberében készült interjú alapján – legalábbis első benyomásra mindenképp ezt szűrték le a nézők.

Hajdú Péter annak idején elhívta Markos Györgyöt a Frizbibe egy beszélgetésre. Már az elején kicsit feszült volt a helyzet a műsorvezető enyhén kínos kérdései miatt, de akkor szinte rögtön elszabadult a pokol, mikor váratlanul egy másik vendég is megérkezett.

Markos György régi humorpartnere, Nádas György volt a Frizbi másik vendége, ez pedig láthatóan eléggé felzaklatta Markos Györgyöt, aki úgy érezte, hogy Hajdú Péter ezzel eléggé „sz*r helyzetbe” hozta őt. A zseniális humorista annyira kiakadt ezen, hogy dühében lelocsolta egy pohár vízzel a műsorvezetőt, majd kiviharzott a forgatásról.

Ezek után kettesben folytatta a beszélgetést Hajdú Péter és Nádas György, de őt is sikerült annyira kiakasztania, hogy ő is leöntötte egy pohár vízzel, és lelépett. A műsorvezető utánuk ment, és hallani lehetett, ahogy a színfalak mögött dulakodnak, veszekednek – ezen pedig természetesen mindenki meghökkent, pedig csak ezek után jött a váratlan fordulat.

Mindhárman visszatértek, ráadásul szétszakadt ruhában, mintha tényleg verekedtek volna. Folytatódott az indulatos beszélgetés/veszekedés, majd Hajdú Péter megelégelte, az asztalra csapott, és hirtelen ezt mondta:

„Álljatok már meg! Eljöttök a szilveszteri műsorba, vagy nem?”

Ennek hatására a két humorista arcára rögtön mosoly telepedett, majd mind a hárman barátságosan összeölelkeztek. Ezzel buktatták le magukat, hogy valójában csak egy átverés volt az egész, megjátszották a balhét, a közönség pedig megkönnyebbülve nevetett egy nagyot a leleplezés láttán – érthető, hiszen ilyen botrányos eset talán még sosem volt a magyar televíziózásban, ráadásul teljesen hihető volt az egész.

Itt lehet megtekinteni az egész interjút, mindenképp érdemes megnézni Hajdú Péterék nagy port kavaró, már-már zseniálisnak nevezhető húzását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás