promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyi nélkül pózol az ágyon a Baywatch őzikeszemű kebelcsodája, Alexandra Daddario
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alexandra Daddario ruha nélküli fotót rakott ki magáról.

Alexandra Daddario-t sokan az újfajta Baywatch miatt ismerhetik, amiben együtt játszott Zac Efronnal és Dwayne Johnsonnal. Az őzikeszemű kebelcsoda nemrég ismét vetkőzésre adta a fejét, és egy olyan képet rakott ki a közösségi oldalára, amin bugyi és felső nélkül, anyaszült meztelen látható.

A most 37 éves Daddario kisebb szerepek után 2010-ben eljött a nagy pillanata, ugyanis őt választották ki Annabeth Chase, Pallas Athéné lányának szerepére a Percy Jackson és az Olimposziak - A villámtolvaj című kalandfilmben. Ezt követően játszott az Owen Wilson főszereplésével készült Elhajlási engedély-ben, majd főszerepet kapott A texasi láncfűrészes: Az örökség-ben.

2014-ben játszott először együtt Dwayne Johnsonnal, a Törésvonal-ban alakította a Szikla lányát: emiatt a szerep miatt rengeteget kellett edzenie. Aztán nem sokkal később jött a Baywatch, amiben ő alakítja Summert - az eredeti sorozatban Nicole Eggert formálta meg ezt a karaktert.


2021-ben feltűnt az HBO A Fehér Lótusz című közösségi szatírájában; alakítását széles körben dicsérték a kritikusok, 2022-ben Emmy-díjra is jelölték érte.

Alexandra Daddario rengeteg rajongót szerzett már azért, mert csodaszép szemei vannak, emellett pedig egy rendkívül gyönyörű alakkal megáldott természetes szépség, amit nem szégyell megmutatni a közösségi oldalán sem. Sajnos azonban a férfi követőinek be kell érniük azzal, amit ott láthatnak, hiszen Alexandra szíve már 2021 óta foglalt: azóta van együtt Andrew Form producerrel, akivel 2022 júniusában össze is házasodtak.

A Baywatch sztárjának meztelen képét alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás