promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Isaura ráncos arca megdöbbentette a sorozat rajongóit, a TV2 alaposan kibabrált a nézőkkel, rejtélyes barlang tartotta lázban az olvasókat - íme a hét top cikkei
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen elképesztő, de ezen a héten egy magyar celeb sem tudott felkerülni a hét legolvasottabb cikkei közé, égészen más témák foglalkoztatták most a magyarokat.

Isaura még bő 40 év után is óriási érdeklődést vált ki a magyarokból, ha szóba kerül, pedig egy meglehetősen régi sorozatról van szó, ami mégis emblematikus alkotása volt a hazai televíziózásnak. Itthon 1986-ben kezdte el sugározni a sorozatot a királyi TV, amit Brazíliában 1976 és 1977 között adtak. Isaura, a rabszolgalány ármánykodásban és szenvedélyben gazdag széria volt, tökéletesen megelőlegezte a mai török sorozatok hallatlan népszerűségét. Hiába, imádjuk a mozgalmas, romantikus szappanoperákat.

Olvasói panaszleveleink egyre népszerűbbek. Ezúttal János és családja számolt be egy olyan esetről, ami előtt mi is csak ledöbbenve ültünk. Egy kecskeméti étterem nem akármilyen módszert eszelt ki arra, hogy hogyan vészelje át a jelenlegi recessziót, vagy éppen hogyan maximalizálja a bevételeit - attól függ, honnan nézzük. De az biztos, hogy az ember nem szívesen tér vissza ide egy ilyen fiaskó után.

A Szerencsekerék háza táján mindig áll a bál, vagy azért mert egy versenyző csinál valami botrányosat, vagy Kasza Tibi produkálja magát olyan módon, hogy az mindenkinél kicsapja a biztosítékot, de van mikor egyszerűen a csatorna átveri a nézőket egy ismétléssel. Ami nem lenne baj, ha nem úgy lenne kommunikálva, mintha új adás lenne.

Egy rejtélyes barlang is felkerült a legolvasottabb cikkek toplistájára. A Móvile-barlang az egyik legjelentősebb barlangrendszer,  Hargita megye területén található, Móvile falu közelében helyezkedik el. A barlangrendszert a helyiek "Móviléről" nevezték el, ami "lóhátrólt" jelent, mivel a barlang bejárata magasan található és a régi időkben könnyen megközelíthető volt lovagolva. 

Nem is olyan régen Vágó István távozott el tőlünk, most egy újabb legendás televíziós személyiség hagyott itt bennünket. Grétsy László 91 évesen szenderült jobb létre, ami több csatornán is műsorváltozást eredményezett. Grétsy László a magyar nyelvművelés kiemelkedő alakja volt, akit a magyar nyelv hagyományaival és annak ápolásával foglalkozó televíziós műsorai tettek országosan ismertté. Az 1960-as Családi félkör után olyan műsorokat jegyzett, mint A nyelv világa, a Szójáték klub, a Szabálytalan nyelvtanóra, a Gyöngyök, az Anyanyelvi szószóló és az Álljunk meg egy szóra! - utóbbit Vágó Istvánnal közösen vezette.

A Cápák között legutóbbi adása is tele volt heves vitákkal, ráadásul a sertésmogul, Moldován András egy ponton távozott is a stúdióból; otthagyta társait és a stábot is.  Az RTL üzleti showműsorának vasárnapi részében volt 4000 forintos mákostészta, cibetmacska-kávés sör, és egy tudományos munkát segítő szoftver, amire mindegyik Cápa rá akart harapni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás