promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ráncokkal teli, mosolygós nénike lett Isaura, így néz ki most a magyarok kedvenc sorozatának főszereplője
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

El sem hiszed, hogyan néz ki most Isaura.

Korábban sorra jelentek meg a külföldi sorozatok, amelyekbe a magyarok egy villámcsapás alatt beleszerettek. Biztosan mindenki emlékszik még a Szulejmán sorozatra, amely egy kész lavinát indított el. Ezután pedig átvették az uralmat a török produkciók a brazil szappanoperáktól. De azért még mindig emlékezetes jó pár latin teleregény, ebből pedig kiemelkedik a Rabszolgasors, amelyben nem más volt a főszereplő, mint Isaura.

Brazíliában 1976. október 11. és 1977. február 5. között tűzték műsorra és azért is volt különleges, mert ez volt az első olyan latin sorozat, amely eljutott Európába. Magyarországra kicsit később, 1986. szeptember 2-án érkezett meg. A cselekménye szerint Isaura egy rabszolgalány, aki  Rio de Janeiro melletti ültetvényen él keresztanyja és egyben úrnője, Dona Ester védelme alatt, aki megvédi gonosz férje, Almeida zsarnokoskodásaitól. Isaura élete pokollá változik, amikor hazaérkezik a gróf fia, aki szerelmével üldözi, s minden alkalmat megragad, hogy megalázza, s éreztesse vele, hogy a rabszolgája. 

A magyarok pedig annyira megszerették Isaurát, hogy még gyűjtést is szerveztek a felszabadítására. Természetesen erre nem volt szükség, Lucélia Santos mindössze egy szerepet játszott. A fiatal hölgy akkoriban igencsak szépséges volt, makulátlan arca és fekete haja sokakat megbabonázott. A sorozat kezdetekor mindössze 19 éves volt, azóta pedig már több évtized is elsuhant a feje fölött.

Így nézett ki Isaura, vagyis Lucélia Santos majdnem ötven évvel ezelőtt:

Mára már igencsak megváltozott, nem csoda, hiszen a színésznő már 66 éves. Az álomszép fiatalon már megjelent a ráncok, de a fekete haja még mindig úgy csillog, mint annak idején. A kora ellenére aktívan használja a közösségi médiát, Instagram-oldalán sokszor bejelentkezik a rajongóihoz.

Íme, így fest ma Isaura:

Forrás: Wikipédia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás