promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félig kopasz, ősz hajú bácsika lett a Kincs, ami nincs ikonikus Anulujából: így néz ki most Salvatore Borghese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Salvatore Borghese már a 86 éves, egyáltalán nem úgy néz ki, mint annak idején a Kincs, ami nincs című filmben.

Giuseppe Salvatore Borghese olasz színész és kaszkadőr, aki a legismertebb alakításait Bud Spencer és Terence Hill filmjeiben nyújtotta. Sokan emlékezhetnek rá, ugyanis ő volt az ikonikus Anulu. A film cselekménye szerint Alan, akit Terence Hill játszik, minden áron kincset akar szerezni. Szerencséjére talál egy térképet, amely egy közeli szigeten kincset jelöl. Úgy jut oda, hogy elrejtőzik Charlie, vagyis Bud Spencer, a kalandor hajóján. Becsapja őt, a sziget felé irányítja a hajót, ahol végül szigetlakókkal találkoznak. Ekkor jön a képbe  Anulu, aki az őslakosok vezetője. 

Biztosan emlékszik még mindenki a jelentre, ahogy Anulu körbetáncolja Bud Spencert és érthetetlen nyelven beszél vagy arra, amikor épp egy páncélautóról van szó.

Akkoriban Salvatore 44 éves volt, fekete hajú és bajszú férfiként ismerték. Fiatal korában igencsak jó képűnek számított, oly sok olasz filmben csavarhatta el a nők fejét.  Azóta igencsak megváltozott, nem hiába, a film óta több évtized telt el, a színész pedig most már 86 éves. Most már a fekete haja őszbe borult és jó pár kilót is felszedett magára. Csak nagyon kevesen ismernék fel képről és mondanák meg, hogy egykoron ő volt a Kincs, ami nincs Anuluja. 

A film rajongói pedig egészen elcsodálkoztak, egy Facebook-oldalon található fotó alatt záporoztak a különböző hozzászólások.

- Anulu az időtlen, tökéletes alakítás- írta egy hozzászóló.

- Poénos figura volt a Kincs, ami nincsben - olvasható egy másik kommentben. 

- Sokáig éljél kámászuka - jegyezte meg viccesen egy másik felhasználó, aki szereti a filmet. 

De hozzá kell tenni, hogy nem csak ebben a filmben játszott a magyarok által is kedvelt színészpárossal, hanem láthatták őt a nézők a És megint dühbe jövünk filmben is. Terenc Hillel pedig a Szuperzsaru című filmben is feltűnt. 

Forrás: Wikipédia, port.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás