promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bud Spencer a legutolsó filmjében olyan szerepben tűnt fel, amit sosem fogsz kitalálni, Magyarországon is kevesen látták ezt az alkotást - videó
Borítókép:  Profimedia/Ronald Grant Archive
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utolsó önálló filmjét 2009-ben forgatta a legenda.

Bus Spencer és Terence Hill mindig is a filmtörténelem egyik legikonikusabb duója marad, leghíresebb filmjeik pedig azok, amelyeket közösen forgattak, amelyben mind a ketten szerepelnek. Összesen 18 ilyen film létezik, a legtöbbel pedig Magyarországon is összefuthatunk a tévében hetente legalább egyszer. A lista egyetlen kakukktojása a Hannibál című alkotás, amelyben még nem a művészneveiken szerepeltek, és nem is volt közös jelenetük.

Terence Hill és Bud Spencer külön-külön is rengeteg sorozatban és filmben tűntek fel. Bud Spencer részéről a leghíresebbek a Piedone-filmek, Terence Hill részéről pedig a Don Matteo-sorozat vagy éppen az 1983-as Don Camillo.

Kevesen tudják, de Bud Spencer utolsó önálló filmjét 2009-ben forgatta, az alkotást pedig valószínűleg még kevesebben ismerik. A film eredetileg német nyelvű, címe pedig annyi, mint Mord ist mein Geschaft, Liebling, magyarul pedig úgy fordították, hogy Maffiózó vagyok, drágám!

A film amúgy egy bérgyilkosról szól, aki hirtelen megpróbál szakmát váltani, ám a fordulat nem ígérkezik könnyű mutatványnak.

A film nem kapott rossz értékeléseket, a Port.hu-n 7,3-as osztályzatot kapott a 10-ből, többek között Franco Nero is feltűnik benne. Bud Spencer pedig csupán mellékszereplő, egy 80 éves öreg, vak urat játszik benne, akit Pepének hívnak.

Itt bele is tudtok nézni az alkotásba ott, ahol feltűnik Bud Spencer:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás